Foto: instagram.com/tatatowels

Kad šķita, ka pēc kreklturiem, mežģīņu drāniņām kungiem vai sieviešu peldkostīma ar redzamām vīrieša kailajam aprisēm vairs nekas nespēs pārsteigt, lūk, pasauli sajūsmina krūšu dvielīši, raksta raidsabiedrība BBC.

Drēbes gabaliņš, kas apsedz krūtis un pēc auduma atgādina dvieli, nudien ir saviļņojis daudzus. Ļaudis metušies neparasto apģērba gabalu saukt gan par "dīvaino šūpuļtīklu krūtīm" un "krūšu aksesuāru, kuru nezināji, ka tev vispār vajag".

Ideja par "Ta-ta towel" radusies Ērinai Robertsonei, kura dzīvo Losandželosā. Kad miteklī saplīsis kondicionieris, esot bijis tik neciešami karsts, ka tad, kad viņa iznākusi no dušas, vieta zem krūtīm nekavējoties sasvīdusi, vēsta BBC. Savā mājaslapā viņa raksta, ka pret šo problēmu cīnījusies ar vairākiem paņēmieniem – gan ielokot zem krūtīm drēbi, gan izmēģinot bērnu pūdera maģiju, tomēr nekas nav līdzējis. Idejas autore atzīst, ka, lai gan kopskats nav pats pievilcīgākais, tas ir lielisks risinājums jo īpaši sievietēm ar lielāku krūšu izmēru.

Jāatzīst, ka šo interesanto preci iemīļojušas arī grūtnieces un jaunās māmiņas zīdīšanas procesā, jo dvieļa krūšturi šajā posmā esot praktiski un ērti. Gluži tāpat tērpt šo krūšturī, kā raksta idejas autore, piemēroti ir spa, kādās fiziskajās aktivitātēs vai vienkārši atpūšoties.

Šo apģērbu iespējams iegādāties par 45 ASV dolāriem jeb nedaudz vairāk nekā 38 eiro.

Ar mājaslapu iespējams iepazīties šeit.

A post shared by @tatatowels on Jul 28, 2017 at 12:16pm PDT

A post shared by @tatatowels on Jul 23, 2017 at 11:22am PDT

A post shared by @tatatowels on Jul 17, 2017 at 9:35am PDT

A post shared by @tatatowels on Jul 7, 2017 at 9:19am PDT

A post shared by @tatatowels on Jun 5, 2017 at 10:07am PDT

A post shared by @tatatowels on Jul 17, 2016 at 12:38pm PDT

A post shared by @tatatowels on Jul 5, 2017 at 9:21am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!