Foto: istragram.com/erica9197instagram.com/edgehilldesigns/instagram.com/nwterritorytradingco
Nereti cilvēki izlemj vecos logu rāmjus nomainīt pret jauniem - tam par iemeslu var būt, piemēram, nolietojums. Lai tie nebūtu jāmet ārā, gribam tev parādīt interesantas idejas, kā praktiski un gaumīgi izmantot vecos logu rāmjus.

Vietnē "Instagram" cilvēki publicējuši dažādus patiesi interesantus variantus, kā vecajiem logu rāmjiem piešķirt "otro elpu". Šajā variantā vecais logu rāmis ar vairākām rūtīm piestiprināts pie sienas, un tajā stilīgi uz maziem pakarināmajiem uzliktas krūzītes.

Aktuālajā kāzu sezonā šāds rāmis var kalpot kā galda izkārtojumu ceļvedis. Tiem ne vienmēr jābūt vienādiem un formāliem!

A post shared by Bridetobe2019 (@bride2be2019) on Aug 5, 2017 at 11:53am PDT

Vecais logu rāmis pārtop īstenā mākslas darbā! Uztaisīt mozaīkas gleznu ne katram var būt pa spēkam, bet no šī var iedvesmoties, ka logu rūtīs var veidot zīmējumu stāstus.

Tavs vecais logu rāmis var pārtapt arī par vietu, uz kuras rakstīt – šajā variantā tev noderētu tāfeļkrāsa.

A post shared by Casey Capece (@caseyycapecee) on Aug 5, 2017 at 9:52am PDT

Ja apnicis ziedu vāzes turēt uz galda, tās var sākt karināt arī pie sienas! Paņem veco logu rāmi un izmēģini šādu variantu – noteikti ļoti gaumīgi izskatīsies kā lauku mājās tā stilīgās pilsētas mājvietās.

Loga rāmja pārtapšana fotorāmīti varētu būt visklasiskākais variants, taču skaistu lietu izveidei nebūt nav jābūt sarežģītai.

Šajā variantā loga rūtis pārveidotas par praktisku priekšmetu – paplāti. Oriģināli un ļoti stilīgi!

Ja vēlēsies visu sienu noklāt ar dažādu izmēru logu rāmjiem, kā redzams nākamajā bildē, tev vajadzēs tos ilgāku lauku pakrāt vai apjautāt savus radus, draugus, paziņas un aizņemties rāmjus uz neatdošanu.

A post shared by Butterfly (@butterfly.uk) on Jul 19, 2017 at 12:20pm PDT

Reizēm logu rāmī nevajag likt itin neko. Nozīme ir blakus esošajām lietām, kas kopā rada harmonisku un patīkamu auru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!