Foto: instagram.com/thestreetvibe/blaireadiebee
Lielu lomu apģērbu kombinēšanā spēlē apģērbu apdrukas. Nereti, ja izvēlamies kādu garderobes detaļu ar printu, pārējo pieskaņojam nedaudz neitrālāku. Tomēr tendences pierāda – kas šobrīd modē, tā nevar būt par daudz!

Šajā sezonā apritē atgriezies leoparda raksts. "Ļoti daudziem cilvēkiem krīt uz nerviem leoparda raksts vai pat tas šķiet lēts. Nenoliegšu, ka ir svarīgi atrast perfekto leoparda rakstu. Vislabāk izvēlēties tādu, kas līdzinās tuvu īstajam rakstam, nevis tāds, kurš izskatās, it kā būtu izņemts no kādas multfilmas," skaidrojot šīs sezonas aktualitātes, teic modes blogere Agnija Grigule. Viņa piebilst, ka šāda apģērba apdruka piestāvēs dāmām, kurām patīkot šiks un sievišķība, turklāt šo rakstu ērti kombinēt dažādās variācijās. Agnija iesaka pie šāda tipa apģērbiem pieskaņot bereti, zeltītus aksesuārus un masīvus sporta apavus.

Arī šāds krāsu mikslis šosezon ir modē. Būsi trāpījusi tieši desmitniekā, kombinējot šāda tipa tērpus ar labi pamanāmiem aksesuāriem, skaidro "Fashionisers" eksperti.

Rūtis, rūtis, rūtiņas. Kā skaidrojām iepriekš, rūtīm nav tendence ne paplatināt, ne sašaurināt, tāpēc nešaubīgi tās piestāv visiem. Citus piemērus, kā šo modes kliedzienu iekļaut garderobē, meklē šeit.

A post shared by Fashionchick (@fashionchick) on Jan 23, 2018 at 12:01pm PST

Aizmirsti par taisnām un perfektām līnijām, bet meties šajā neierastajā un košajā izaicinājumā, izvēloties slīpas līnijas! Tās piešķirs pavisam citu krāšņumu un dzīvesprieku gan tavā tērpā, gan ikdienā.

Lūk, romantiska apģērba apdruka, kas tiešām valdzina. Izvēlies saplūdušu ziedu rakstus, lai atsvaidzinātu savu garderobi. Fantastisku tēlu panāksi, ja kombinēsi šo reibinošo apdruku ar augstpapēžu kurpēm un kādu no tiesas romantisku aksesuāru. Kāpēc gan neizmēģināt līdzīgi saposties, piemēram, Valentīndienā?

A post shared by The Street Vibe (@thestreetvibe) on Sep 22, 2017 at 12:22pm PDT

Arī punktotā mode nekur tādu nav aizgājusi un vēl ir ar mums. Tās, kam punktiņi apģērbā simpatizē, piekritīs, ka ar tiem nekad nevar pārspīlēt! Citus piemērus, kā šo fifīgo tendenci iekļaut savā garderobē, meklē šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!