Foto: instagram.com/prettylittlething/beginningboutique

Peldkostīmi ar īpaši augstu izgriezumu gurniem – vairāki zīmoli ir publicējuši attēlus ar jaunākajām kolekcijām pludmales tērpiem. Interesantais sieviešu peldkostīmu izgriezums jau ir sacēlis vētru sociālajos tīklos, liekot cilvēkiem prātot ne tikai par to, cik estētisks ir šāds ietērps, bet arī par tā praktisko pielietojumu, raksta BBC

Kā visa sākumu BBC min kāda Austrālijas "Beginning Boutique" zīmola izplatīto foto, kurā modelei ir uzvilktas sarkanbaltas bikini biksītes. Tas, protams, nav pirmais un vienīgais peldkostīms ar tik augstu izgriezumu gurniem – līdzīgi tērpi jau redzēti dažādos modes šovos. Šajā gadījumā ievērību izpelnījies ne tikai pats peldkostīms, bet arī modeles poza, kas raksturota kā "neērta". Vai šāda veida tērps vispār sievietei ir praktisks, vaicā ziņu aģentūra.

View this post on Instagram

A post shared by Beginning Boutique (@beginningboutique) on Jan 4, 2019 at 2:08am PST

Interneta asprāši jau dalījušies ar savu viedokli par publicēto attēlu un peldkostīmu, piemēram, norādot, ka šodien veikts mazāk uzbāzīgs uztriepes tests. Tāpat cilvēki norādījuši, ka publicētais foto ir kārtējais piemērs nereālistiskiem sieviešu skaistuma standartiem. "Šis attēls sāk likt man justies nepareizai savu sievišķo ķermeņa daļu dēļ… ielocīt un aplīmēt ir obligāta prasība." Savukārt kāda cita sociālo tīklu lietotāja norādījusi, ka šādu pozu nav ieņēmusi kopš sava trešā bērna laišanas pasaulē. Kāda sieviete, uzsverot nereālistiskās prasības sievietes izskatam mūsdienās, raksta: "Modele izskatās lieliski, bet tas ir nereāls peldkostīms 90 procentiem populācijas."

Kāda blogere pat mēģinājusi atdarināt modeles ietērpu un pozu, norādot, ka nejēdzīgs ir ne tikai pats ietērps, bet arī tā nesamērīgi augstā cena. "Jā, es esmu aplikusi jostu, tā tikai ir noslēpta zem manas brīnišķīgās ādas," joko blogere. Viņas ieraksts "Instagram" ir izpelnījies vairāk nekā 4500 atzīmju "patīk" un vairāk nekā 700 komentāru, kuros blogeri slavē par labo humora izjūtu, kā arī tiek atzīts – foto uzspiež nereālus skaistuma standartus sievietēm.

View this post on Instagram

A post shared by Knee Deep In Life (@kneedeepinlifeblog) on Jan 5, 2019 at 1:42pm PST

Lai arī lielāko sabiedrības reakciju izpelnījies tieši šis foto, līdzīga veida peldkostīmus piedāvā arī citi ražotāji. Arī viņu piedāvājums ne vienmēr tiek uzņemts ar sajūsmu. "The Sun" norāda, ka līdzīga izskata peldkostīmus tirgo arī "PrettyLittleThing".

View this post on Instagram

A post shared by PrettyLittleThing.com (@prettylittlething) on Dec 21, 2018 at 9:30pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!