Foto: Shutterstock
Ja ir kādi apģērba gabali, kuriem noteikti vajadzētu atrast vietu sievietes garderobē, klasiska, melna kleita ierindojama šī saraksta augšgalā. Lūk, stilīgas un gaumīgas idejas, kā vienu skapī atrodamu kleitu iespējams valkāt piecos dažādos veidos.

Ar interesantiem un noderīgiem padomiem melnās kleitas kombinēšanā ar citiem apģērba gabaliem un košiem aksesuāriem savā "Instagram" profilā dalījusies modes blogere Mimi Ikonn. Ar video palīdzību viņa parāda, ka pietiek vien ar pāris detaļām, lai, nemainot ne frizūru, ne arī meikapu, melnajā kleitā izskatītos lieliski.

Visos veidos sieviete izvēlējusies pie kleitas vilkt melnas zeķubikses. Viņa devusi priekšroku plānām zeķubiksēm ar nelieliem akcentiem punktiņu veidolā.

Pirmajā variantā blogere parāda, kā kleitu kombinēt ar melnām augstpapēžu kurpēm un sarkanu mēteli, kas sniedzas pāri gurniem (der arī jebkuras citas krāsas košs mētelis). Lai koptēls būtu pilnīgāks, nedrīkst aizmirst par rokassomiņu – viņa devusi priekšroku melnai somai ar izteiksmīgiem spīdumiem, taču saulainās dienās šo kleitas valkāšanas variantu var papildināt ar praktiskām un stilīgām saulesbrillēm. Šādi tērpušās dāmas noteikti var doties uz teātri, saviesīgiem darba pasākumiem, randiņiem un citiem pasākumiem.

Otrs variants vairs nav tik formāls, taču noteikti acīm tīkams. Viņa parāda, ka melno kokteiļkleitu var kombinēt ar džemperi zvērādas rakstā, kājās piemērot ērtos "ankle boots" jeb zābakus, kas sniedzas nedaudz pāri potītēm. Ja laikapstākļi nav tik patīkami, lai dotos ārā no mājas tikai džemperī, viņa iesaka tēlam pievienot mēteli līdzīgā tonī. Lūk, šis ir variants, kā doties uz darbu vai ciemos pie draugiem uz dzimšanas dienām un sālsmaizēm!

Trešajā variantā sieviete piedāvā izmēģināt absolūtu melnās krāsas uzvaras gājienu – uz kleitas vilkt melnu džemperi, pievienojot ādas jaku un stilīgu cepuri. Arī šeit lieliski piestāvēs īsie zābaciņi uz papēža, kā arī melna soma ar smalkām ķēdītēm, kas labi sader ar jakas rāvējslēdzējiem un pogām.

Ceturtais variants paredz, ka melnā kleita tiek kombinēta ar baltu blūzi. Iespējams, kādam pat varētu šķist, ka mugurā vilkta nevis kleita, bet gan svārki, jo blūze augumu šķietami sadala uz pusēm. Šī apģērbu kombinācija tiek papildināta ar bezpapēžu kurpēm jeb laiviņām, kuras rotā izteiksmīga bante. Kā punktu uz "i" viņa iesaka izmantot cepuri – šajā gadījumā bereti. Šādi tērpušās sievietes noteikti var doties gan pavasarīgās pastaigās, gan arī apmeklēt saviesīgus pasākumus.

Piektajā variantā sieviete parāda, ka glīti izskatīsies arī balts, uz kleitas uzvilkts džemperis ar garām piedurknēm. Šajā variantā īpaši izceļas mētelis, kas izvēlēts gaiši rozā tonī, taču klāt vilkti īsie zābaki līdz potītēm. Lai mānīgajos laikapstākļos nesaltu ausis, iespējams skapī atrast arī tumšas krāsas cepuri, kas labi iederēsies koptēlā.

Lūk, zemāk atrodamajā video vari apskatīt, kā šie varianti izskatīsies dzīvē!

View this post on Instagram

A post shared by Mimi Ikonn (@mimiikonn) on Feb 16, 2019 at 11:29am PST

Bet, kā izvēlēties katrai ķermeņa formai atbilstošako melno kleitu, uzzini šajā rakstā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!