Šopavasar viena no aktuālākajām stila tendencēm ir ērti apavi un dzeltenā krāsa. Tērpies kā cālītis un nebaidies valkāt sportiska stila apavus vai košas čībām līdzīgas kurpes bez papēža. Par to, kas šosezon modē un kā izskatīties lieliski, raidījumā "Starp mums runājot" stāsta stiliste Anita Altmane.

Sievietēm ir jāģērbjas, ieklausoties savās sajūtās. Lēkt pakaļ modes tendencēm nav pareizi, uzsver stiliste. Viņa gan norāda – viena no šī pavasara top krāsām būs dzeltenā. Nevajag kaunēties arī tad, ja esi saģērbusies kā "absolūts cālītis". "Tā būs ļoti, ļoti liela tendence šajā pavasarī. Kedas, dažādi ērti apavi, arī čības un šīs te "šļūcenes"," skaidro Altmane.

Viens no raidījuma vadītājiem Valdis Melderis gan, klausoties speciālistes ieteikumos, rauc pieri. Altmane paskaidro, ka topā ir austrumnieciska stila "šļūcenes" ar slēgtu purngalu. "Papēža nav, bet viņas ir ļoti skaistas, elegantas, jo viņas var būt no atlasa, košās krāsās, tur var būt pušķi, bantes, akmeņi." Šopavasar topā ir apavi, kas izceļas un tos var droši kombinēt ar neuzkrītošu ietērpu, piemēram, pelēku vai melnu kostīmu vai kleitu.

"Atkal jāsaka – aksesuāros ir spēks. Un tieši apavos un tieši ļoti ērtos. Augsts papēdis vairs nav tik aktuāls." Altmane norāda, ka kedas un "čībiņas" ir daudz, daudz aktuālākas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!