Dāmas stundām ilgi var pavadīt pie spoguļa, cenšoties uzfrišināt savu ārējo izskatu līdz pēdējam sīkumam. Kamēr vienām mājās izdodas uzklāt perfektu meikapu un izskatīties, kā tikko būtu iznākušas no skaistumkopšanas salona, citām rezultāts nav tik spīdošs. Svarīgi kosmētiku uzklāt rūpīgi, taču, iespējams, tu regulāri palaid garām kādu sīku knifiņu, kas pietrūkst līdz izcilam un noturīgam rezultātam.

Lai gan ir patīkami dzirdēt komplimentus par ārējo izskatu, pucēties galvenokārt vajadzētu sevis, nevis citu dēļ. Ir dienas, kad kosmētikas maciņam vispār ieteicams iet ar līkumu (iemeslus atradīsi šajā rakstā), taču reizēm, dodoties uz saviesīgiem pasākumiem, jubilejām vai uzņemot pie sevis viesus, savu izskatu gribas padarīt svinīgāku. Tad roka pati teju vai stiepjas pie kosmētikas otiņām, lai iezīmētu lūpu kontūru, pagarinātu skropstas vai padarītu izteiksmīgākas uzacis.

Piemēram, grima speciāliste un imidža skolas-studijas "Unastyle" direktore Una Bernatoviča uzsver, ka daudzas sievietes aizraujas ar uzacu biezumu un krāsu, kā rezultātā pašas sevi apzog. Viņa norāda uz uzacu saistību ar lūpām: "Ja lūpas ir biezākas, tad arī uzacis var būt biezākas. Tas veido līdzsvaru sejā." Savukārt, runājot par lūpām, labs knifs ir pirms lūpukrāsas uzklāšanas, tās iekrāsot ar atbilstošas krāsas zīmuli, tādējādi pārliecinoties, ka arī pēc pāris dzērieniem un vakariņām krāsa nekur nebūs pazudusi.

Lai tu vienmēr un visur izskatītos satriecoši, šoreiz notrauksim putekļus vienmēr aktuālajiem "Viņa" arhīva rakstiem par izcilu meikapu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!