Foto: Shutterstock
Iespējams, arī tev aizvien ir grūti aptvert, ka pagājis vēl viens notikumiem bagāts gads, taču apjukums vien lietu kārtību nemainīs. Patiesi, esam ielēkuši ne tikai jaunā mēnesī, bet arī jaunā gadā, kas pēc dzirkstošā, svētkiem bagātā un priekpilnā decembra var šķist nedaudz vienmuļš. Taču, kāds būs janvāris, – tas ir tikai tavā ziņā, un varbūt pirmais gada mēnesis nesīs jaunas vēsmas arī tavā ārējā izskatā.

Mode ir viena slidena padarīšana, proti, cik ilgi viena aktualitāte būs topa augšgalā un vai jau pirms Jāņiem tā nebūs aizmirsta pagātnē, garantēt nevar neviens. Tieši tāpēc svarīgi paturēt prātā stilistes Karolīnas Baumanes sacīto – ilgtspējīga un atbildīga patērēšana jaunajā sezonā ir tik ļoti modē kā vēl nekad!

Izmeklējot tērpus janvārim, noteikti svarīgi iepazīties ar garderobes vienībām, kas varētu būt "darba zirdziņi" visas sezonas garumā. Ja tavā garderobē vēl nav, būtu vēlams vienu pakaramo atvēlēt "oversize" žaketei, kura var iederēties praktiski jebkādā ķermeniskajā formā un dvēseles stāvoklī. Kas attiecas uz virsdrēbēm, pirmajā vietā stiliste Baumane ierindo bomberi jeb pilota jaku. Savukārt sezonas galvenais bikšu veids ir kargo – platas bikses ar kabatām, kuru izcelsme meklējama darba un militārajā estētikā.

  • Plašāku ieskatu 2023. gada modes tendencēs un iespējami noderīgākajos apģērbos atradīsi šajā rakstā.


Lai gan janvāris iesācies ar salīdzinoši rudenīgiem laikapstākļiem, prognoze liecina, ka ziema vēl nekur atkāpties neplāno – sals vēl grib mums iekost degunos un siltākie apģērbi nav gatavi iegult tālākajos skapja plauktos. Atceries, ka nav sliktu laikapstākļu, ir tikai nepiemērots apģērbs, līdz ar to sagatavojies pastaigām svaigā gaisā, darba skrējienam, svētku dienām vai mājas solim janvārim atbilstošā garā!

View this post on Instagram

A post shared by JULIA (@julia.marie.b)
View this post on Instagram

A post shared by Lizzy (@lizzyvdligt)

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!