Foto: Vida Press
Ja liekas, ka nekas labāks vairs nevar tikt izgudrots, Dienvidkorejas skaistumkopšanas industrija atkal pārsteidz – apliecinot, ka vēl vairāk var paplašināt ādas kopšanas un dekoratīvās kosmētikas robežas. Sākot no formulām un beidzot ar tehnikām, tā saucamais "K-Beauty" vienmēr ir soli priekšā pārējai pasaulei. Vairs nav jādodas uz Āziju, lai šai kustībai pievienotos.

Dienvidkoreja ir izmērā maza, taču tās ietekme uz skaistumkopšanas industriju – milzīga. Kopš senās Korejas laika, kad augstā cieņā bija ziepes no sojas pupiņām, augu bāzes losjoni un sejas krēmi ar saflora eļļu, līdz eksplozīvai ietekmei, kāda tā ir šodien, ir noiets garš ceļš ar saviem kāpumiem un kritumiem. Pēdējā desmitgadē iepazītas desmit un septiņu soļu ādas kopšanas rutīnas, iemīlētas lokšņu sejas maskas, gliemežu mucīns kā sastāvdaļa, bet nu "K-Beauty" jau atkal piedāvā pilnveidot skaistumkopšanu ar jauniem izgudrojumiem.

Attieksme

Minimālāk un efektīgāk

Jau kopš 2021. gada tiek meklēti veidi, kā samazināt daudzos "K-Beauty" skaistumkopšanas soļus. Kā nekā laika un finanšu ziņā septiņu līdz desmit kārtu ādas kopšana daudziem ir nepieejama un attiecībā uz ilgtspējas jautājumiem – veicina izšķērdību un atkritumus.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!