Foto: Vida Press
Tā bija 2022. gada vasara, kad caurspīdīgas kleitas valkāja visas un visur. Pagājis ir gads un nekas nav mainījies. Riskantas, jutekliskas un drosmīgas, tās ir viņas – gandrīz neredzamās kleitas.

Baltā

Foto: Vida Press

Vienkāršākais veids, kā vasaras siltajos mēnešos piesaukt vēsumu – izvēlēties kleitu baltā krāsā. Ja tā ir arī caurspīdīga, efekts no bohēmiskuma pārtop par pavedinājumu.

It kā ir un it kā nav

Foto: Vida Press

Caurspīdīgie materiāli nozīmē ķermeņa un veļas publisku eksponēšanu. Un tomēr, ja tills, šifons un mežģīnes ir ar apdruku vai dekoratīviem elementiem rotātas, kailā kleita ir gandrīz pieklājīga.

Veļa publiski

Foto: Vida Press

Nav vienas universālās receptes, kā izvēlēties veļu zem tik caurspīdīga apģērba. Ikdienišķāk, ja apakšveļa līdzinās sportā lietotajai, vakara pasākumos – smalka un sievišķīga. Krāsas variējas atkarībā no mērķa. Ja pieklājība un kautrīgums ir vadmotīvs, tai ir jābūt ķermeņa tonī, ja glamūrs un drāma – kontrastējošai ar kleitu.

Klasika ir aizmirsta

Foto: Vida Press

Tradicionālie kailo kleitu materiāli ir mežģīnes, šifons un tills, aizraujošākie – tamborējumi, ķēdes un metāla vizuļi. Arī ērti, jo dominēs aizraujošais materiāls, nevis kailums.

Sīpoliņš

Foto: Vida Press

Nemelosim – ērtākā, vieglākā, pieklājīgākā caurspīdīgo tērpu valkāšanas forma ir virs un zem citiem augumu piesedzošiem apģērbiem. Tā, lai ir kārtu kārtās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!