Foto: AP/Scanpix/LETA

Pasauli uzjautrinājusi aktiera Raiena Goslinga pārsteiguma pilnā reakcija, kad Kritiķu balvu (Critics Choice Awards 2024) pasniegšanas ceremonijā par labāko dziesmu tiek atzīta "I'm Just Ken", kuru Goslings izpildīja filmā "Bārbija", iejūtoties Kena lomā.

Filmā Goslings izpilda balādi par to, kāpēc Kens nevar iemantot Bārbijas apbrīnu. Tā nu kļuvusi par sensāciju ar vairāk nekā 70 miljoniem straumējumu "Spotify" un vairāk nekā trīs miljoniem skatījumu vietnē "YouTube", norāda portāls "Movie Web". Neskatoties uz to, Goslinga reakcija ceremonijas laikā liecina, ka apbalvojums par dziesmu viņam ir pilnīgi negaidīts.

Apbalvošanas laikā kameras pievērsās Goslingam, kas, saraucis uzacis, par dzirdēto izskatījās pilnīgā nesaprašanā. Ar to vien pietika, lai skatītāji sociālajos medijos sāktu apspriest to, ka aktieris radījis jaunu "mēmi".

Balvu saņemt devās dziesmas autori – Marks Ronsons un Endrū Vaiats. Ronsons pateicības uzrunā uzrunāja arī aktieri: "Raien Gosling, šī ir vienlīdz liela balva mums un tev. Tu ar savu nepārspējamo izpildījumu liki skatītājiem iemīlēt šo dziesmu, tāpēc paldies tev!"

"I'm Just Ken" dziesma nominēta arī "Grammy" balvai.

"Raiens Goslings izskatās kā bijušais īpašo spēku karavīrs ar amnēziju, kurš sāk atcerēties, kas viņš ir," raksta kāds iksotājs.

Cita "X" lietotāja uzsver, ka Goslinga reakcija tikai pierāda, cik ļoti dziesma attiecas uz pašu Goslingu.


"Es sāku domāt, ka Raiens Goslings domā, ka šī dziesma ir slikta un nosoda citus par to, ka tā tik ļoti patīk," spriež cits soctīklu lietotājs.

Tikmēr citi smejas, ka Goslinga reakcija pauž tikai vienu – viņš apjauš, ka Kena dziesmu, iespējams, būs jāizpilda visu priekšā Oskara balvas pasniegšanā.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!