Foto: PantherMedia/Scanpix
Mūsdienās valda ne tikai skaistuma, bet arī pilnīgu krūšu kults. Ja arī tevi savu sievišķo apaļumu nelielais izmērs reizēm patiesi apbēdina, pirms gulsties zem ķirurga skalpeļa vai iegādājie mānīgu push - up krūšturi ar trīskāršu efektu, iepazīsties ar yourtango.com apkopotajiem iemesliem, kāpēc mazas krūtis patiesībā ir krietni iekārojamākas nekā lielas!

Vairāk baudas gultā

Lai ko arī neliktu domāt mākslīgā skaistuma kults un vīriešu žurnālos redzamās modeles, tieši nelielu krūšu īpašnieces gultā jūt lielāku baudu. Vīnes Universitātes pētnieki atklājuši, ka lielas krūtis ir par 24 procentiem mazāk jutīgas pret seksuālu kairinājumu un glāstiem, salīdzinot tās ar mazāka izmēra apaļumiem. Tā iemesls ir nelielās krūtīs esošais mazāks taukaudu īpatsvars, kas tās padara atsaucīgākas pieskārieniem priekšspēles laikā.

Jauneklīgāks izskats

Tā kā miesās pilnīgākām krūtīm laika gaitā ir tieksme pakļauties gravitācijas spēkam, tā nododot to īpašnieces vecumu, nelielas krūtis ilgāk saglabājas tvirtas, sievietei attiecīgi izskatoties jaunākai.

Neuztraukšanās par formas zudumu

Kāds Francijā veikts pētījums apliecinājis, ka krūšturis, neraugoties uz vispārpieņemto uzskatu, ka tas tieši palīdz saglabāt krūšu formīgumu, patiesībā paātrina to nokarāšanos. Bet, tā kā nelielu krūšu īpašnieces nereti var iztikt bez šīs apakšveļas sastāvdaļas, viņu krūtīs esošie muskuļaudi ilgāk saglabājas vingri, tām nezaudējot formu un stingrumu.

Priekšroka apģērba izvēlē

Lielas krūtis reizēm ir īsta sodība. Piemēram, tad, kad vietā jānoturas lietišķa stila blūzītes pogām, bet tās spītīgi sprāgst vaļā, beigu beigās liekot blūzi aizšūt un vilkt pāri galvai kā džemperi. Nelielu krūšu īpašniecēm šāda problēma nepastāv.

Nelielas krūtis patīk finansiāli nodrošinātiem vīriešiem

Amerikas pētnieki veikuši aptauju, liekot dažādam socioekonomiskajam statusam piederošiem vīriešiem norādīt, kādas krūtis viņiem patīk labāk. Rezultātā secināts, ka tieši nabadzīgi un ar zemāku izglītības līmeni esoši vīrieši priekšroku dod sievietēm ar raženu bisti. Pētnieki to skaidro ar zemapziņas doto signālu, ka sievietei ar lielām krūtīm ir vairāk tauku rezervju, kas var noderēt nebaltā dienā.

Tu esi pasargāta no seksistiem

Vestminsteres Universitātes pētnieki atklājuši, ka vīrieši, kuriem patīk sievietes ar lielām krūtīm, visbiežāk daiļā dzimuma pārstāves uzskata par vājākām un nepilnvērtīgākām par vīriešiem, tā apliecinot savu piekrišanu seksismam.

Labāka stāja, veselāka mugura

Sievietēm ar mazām krūtīm ir ne tikai staltāka stāja, bet viņas arī retāk cieš no muguras veselības problēmām. Mediķi teic, ka vidējas D izmēra krūtis sver no sešiem līdz deviņiem kilogramiem un nereti ir iemesls galvas un sprandas sāpēm.

Brīvība apakšveļas izvēlē

Neliela izmēra krūtīm bieži vien ir krietni ērtāk piemeklēt krūšturi. Tāpat to īpašnieces bez šī apakšveļas atribūta var iztikt vispār vai izvēlēties kaut ko, kas pilda vien skaistuma funkciju, kamēr kuplo krūšu īpašniecēm jālūkojas pēc kaut kā, kas atbalstīs un uzturēs kārtībā viņu apaļumus,

Ieguvumi veselībai

Mediķiem ir krietni vieglāk iztaustīt nelielas krūtis, lūkojoties pēc nevēlamiem audu sabiezējumiem un tā attiecīgi krietni biežāk konstatējot krūts vēzi agrā stadijā, nekā tikpat ātri un efektīvi pārbaudīt lielas krūtis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!