Foto: Shutterstock
Lai iegūtu slaidu vēderu, ne vienmēr jāievēro striktas diētas un jānoslogo sevi ar smagiem treniņiem. Reizēm var palīdzēt arī gluži vienkārša pāris ikdienišķu ieradumu maiņa. Šai sakarā ārvalstu eksperti sniedz ieteikumus, kā atvieglot ceļu uz slaida vidukļa iegūšanu!

Iztaisno muguru

Iztaisno muguru, atliec plecus, un tavs augums izskatīsies krietni labāk! Tā tiks nodarbināti vēdera preses muskuļi, kā arī vēders tiks automātiski ievilkts. Ja tev ir niķis sēdēt vai stāvēt sakumpušai, stratēģiski gudrās vietās novietotām atgādinājuma zīmītēm vajadzētu līdzēt.

Padzeries

Centies dienā izdzert vismaz sešas līdz astoņas ūdens glāzes, lai uzņemtu šķidrumu un tā savukārt izvadīto lieko ūdeni, kas sakrājies tavā ķermenī!

Ēd nesteidzoties

Lai gremošanas traktu lieki nenoslogotu ar pārtikas smalcināšanu un pārstrādāšanu, kas var rezultēties gāzēs un vēdergraizēs, ēdienu pirms norīšanas kārtīgi sakošļā. Tāpat nesteidzīga ēšana mazinās līdz ar kumosiem norīto gaisu, kas arī rada vēdera pūšanos.

Uzņem probiotikas

Lai veicinātu gremošanas trakta darbību, uzņem labās baktērijas jeb probiotikas, kas atvieglos barības pārstrādes procesus un ir vitāli nepieciešamas normālai kuņģa darbībai. Apēd vienu bezpiedevu jogurtu vai uzņem probiotikas ar uztura bagātinātājiem (dienā vēlamā deva ir 50 mg), īpašu uzmanību pievēršot acidofilajām un bifido baktērijām.

Staigā

Lai aktivizētu vielmaiņu, centies ik dienas doties 30 minūšu garā pastaigā. Tas ne tikai veicinās kaloriju zudumu, bet arī vairos tavas koncentrēšanās spējas un uzlabos noskaņojumu.

Atsakies no košļājamās gumijas

Ja vēlies atsvaidzināt elpu, izskalo muti ar zobu skalošanas līdzekli, apēd mentola ledeni vai vienkārši padzeries, novēršot sausuma sajūtu
mutē, kas rada paradīzi nepatīkamo aromātu izraisošiem mikrobiem.Košļājamā gumija šai sakarā noteikti nav ieteicama, jo ne tikai rosina kuņģa sulas izdalīšanos, radot apetīti, bet arī rada vēdera pūšanos, košļāšanas procesā kuņģī nonākot gaisam.

Uztura bagātinātāji

Lai regulētu estrogēna līmeni organismā, kas savukārt rada tauku krāšanos vēdera rajonā, uzņem papildus kalciju un vitamīnu B! Tādējādi tavs viduklis kļūs slaidāks, protams, ja vien pie aptaukošanās ir vainojami vien hormoni!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!