Jo jūsu pēdas ir pelnījušas vislabāko!
Kāju problēmas, kas rodas neērtu apavu valkāšanas rezultātā, ir aktuāls jautājums daudziem cilvēkiem. Pētījums atklāja, ka visbiežākās problēmas, ar kurām saskaras cilvēki, lielākoties ir saistītas ar kāju nogurumu (42%), potīšu sāpēm (28%), plaisājošu ādu vai ādas sabiezējumu veidošanos (26%)*.

Tā kā gandrīz pusi dienas mēs pavadām stāvot vai staigājot, apavu izvēlei ir jābūt ļoti pārdomātai. Šo izvēli parasti nosaka kompromiss starp komfortu un stilu, izmēģinot vairākus modeļus, kamēr tiek atrasti piemērotāki apavi. Tā tas bija līdz šodienai!

Jaunums - elastīgi apavi 100% komfortam

Walkmaxx ir uzticams zīmols, kas iepazīstina Jūs ar jaunajiem apavu modeļiem, kas apvieno sevī noapaļotu un elastīgu zoli - tie ir Adaptive apavi, kas tulkojumā no angļu valodas nozīmē apavi ar spēju pielāgoties. Patentētā zole ir 100% elastīga, tādēļ tā ideāli pielāgojas pēdai, seko katrai jūsu pēdas kustībai, nodrošinot maksimālu komfortu. Pati zole un apavu augšēja daļa valkāšanas laikā var paplašināties līdz 1,5 cm, novēršot iespējamās pēdu problēmas, piemēram, deformāciju, uzpampumu un tulznas. 

Ļoti viegli, mīksti un elpojoši Walkmaxx elastīgie apavi vienmērīgi sadalīs ķermeņa svaru pa visu pēdu, radot sajūtu kā staigājot ar basām kājām. Tie palīdzēs atvieglot sāpes locītavās un paaugstināt muskuļu aktivitāti. Gēla spilventiņš apava iekšpusē nodrošina augstu trieciena absorbēšanas spēju un atbalstu ar katru soli. Vislabākais pierādījums tam, ka Walkmaxx elastīgie apavi patiešām darbojas, ir apmierinātie klienti, kas šos apavus ir pārbaudījuši. Pārsteidzoši, bet 90% no klientiem bija apmierināti ar jaunajiem Walkmaxx elastīgajiem apaviem. Pie tam, 90% apstiprināja, ka kājas svīst mazāk un 83% apgalvoja, ka sāpes papēžos bija samazinājušās*.

Ja Jūs vēlaties izjust vislabāko komfortu savām pēdām, ja jums kājās ir jāpavada lielāko dienas daļu, ja jums patīk staigāt vai ciešat no pēdu problēmām, arī gadījumā, ja Jūs nevarat atrast apavus, kas jums derētu ideāli, izvēlieties jaunus Walkmaxx elastīgos apavus.

*Pētījums, ko veicis Studio Moderna d.o.o., piedaloties 3006 dalībniekiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!