Foto: iStock

Rutks.lv sadarbībā ar Latvijā radītajiem diētas šķīvjiem "OnPlate" un veselīga uztura projektu "Foodtastic" uzsāk jaunu eksperimentu – aicinām pieteikties cilvēkus, kas šopavasar nolēmuši sākt dzīvot un ēst veselīgāk, lai palīdzētu šo mērķi sasniegt. Iesūti savu motivācijas vēstuli (ne garāk par A4 lapu) par to, kāpēc vēlies notievēt un sākt ēst veselīgāk, un varbūt kļūsi par eksperimenta dalībnieku!

No iesūtītajām vēstulēm izvēlēsimies trīs pretendentus, kas būtu gatavi mēnesi, izmantojot "OnPlate" šķīvi un uztura speciālistu padomus, mainīt savus ierastos ēšanas paradumus, kā arī par to ik nedēļu pastāstīt citiem Rutks.lv lasītājiem.

Motivācijas vēstules sūtiet uz rutks@delfi.lv līdz 24. aprīlim, savukārt eksperiments notiks maijā. Tā dalībnieki saņems "OnPlate" šķīvi un bezmaksas uztura speciālista konsultāciju no projekta "Foodtastic". Dalībniekiem ik nedēļu būs jāpiefiksē savas izjūtas, svara izmaiņas, par ko jāuzraksta neliels apraksts par savu pieredzi, tievēšanas rezultātiem un secinājumiem, ko kopā ar speciālista komentāru, publicēsim Rutks.lv.

Pavasaris, kad daba mostas, ir īstais laiks, lai sāktu veselīgu un aktīvu dzīvi!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!