Foto: Shutterstock

Viens no mērķiem, ko, sākoties jaunam gadam, izvirza daudzi, ir dzīvot veselīgāk un vairāk sportot. Lai palīdzētu tev to vienkāršāk realizēt, "Viņas veselība" kopā ar sporta klubu "Veselības fabrika" aicina piedalīties konkursā, kura galvenā balva ir sporta kluba abonements 12 mēnešiem. Tajā ir iekļautas gan grupu nodarbības, gan iespēja apmeklēt trenažieru zāli, kā arī individuāla trenera konsultācija un treniņu plāna izstrāde.

Tas viss palīdzēs izvirzītos mērķus sasniegt ātrāk un efektīvāk. Ja vēlies iegūt abonementu un uzsākt sportot, tev jāveic trīs pavisam vienkāršas darbības:

  1. Ienāc "Viņas veselība" Facebook lapā;
  2. Dalies ar konkursa ziņu;
  3. Pārliecinies, ka seko "Viņas veselība" lapai.

Laimīgo uzvarētāju, kas savā īpašumā iegūs iespēju apmeklēt sporta klubu bez maksas, noskaidrosim 9. februārī. Ar konkursa uzvarētāju sazināsimies personīgi, tāpēc aicinām pēc 9. februāra rūpīgāk pārbaudīt savu Facebook profila vēstuļu kastīti, pievēršot uzmanību arī mēstulēm.

Ja tomēr neesi laimīgais uzvarētājs vai arī nevari sagaidīt konkursa rezultātus, "Viņas veselība" sadarbībā ar "Veselības fabrika" tev radīs iespēju trenēties pareizi un efektīvi arī mājas apstākļos. Sākot no ceturtdienas, 25. janvāra, varēsi iepazīties ar projekta "Veselības un spēka izaicinājums" rakstiem. Reizi nedēļā piedāvāsim video, kurā treneris Mikus Embrekts sniegs padomus ķermeņa attīstīšanai un izkustināšanai mājas apstākļos.

Tu varēsi uzzināt, kā pareizi iesildīties pirms treniņa, kā to pareizi pabeigt, kā sākt kustēties, ja ar sportošanu līdz šim neesi bijusi uz "tu". Tāpat treneris būs sagatavojis vingrojumu kompleksu, kas palīdzēs mazināt sāpes ķermenī, kā arī ieteikumus, lai atbrīvotos no nevēlamajiem tauciņiem dažādās problēmzonās.

Izaicini sevi būt veselai un spēcīgai!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!