Foto: www.instagram.com/theblondefiless/
Vai esi kādreiz domājusi, ka izskatīsies lieliski, ja atbrīvosies no kāda kilograma? Pat tad, ja tas patiešām izdosies, tu nevari būt droša, ka būsi apmierināta ar rezultātu. Svars, protams, ir saistīts ar cilvēka izskatu, tomēr ļoti bieži tas nespēj objektīvi atspoguļot cilvēka aprises – arī tad, ja tavs svars nav mainījies, ķermenis dažādos dzīves posmos var izskatīties ļoti atšķirīgi.

Lai parādītu, ka svars noteikti nav galvenais rādītājs, fitnesa entuziaste Ariela Mendlsone savā "Instagram" kontā ir publicējusi vairākus attēlus, kuros viņas svars ir vienāds, bet izskats ļoti atšķirīgs. Viņa norāda, ka skaitlis uz svariem neko nenozīmē.

A post shared by Arielle (@theblondefiless) on Jan 2, 2018 at 12:37pm PST

"Svarīgi ir tas, kā tu jūties, vai tu esi laipna pret savu ķermeni (un prātu), vai tu baro sevi ar pareizajām uzturvielām un atļauj savam ķermenim svīst," norāda Mendlsone, komentējot kolāžu, kurā redzami trīs dažādi viņas attēli. Foto uzņemti atšķirīgā laikā, bet fitnesa cienītāja norāda, ka viņas svars visās fotogrāfijās ir vienāds – 125 mārciņas jeb apmēram 57 kilogrami.

"Tik daudzas sievietes domā, ka atbilde mēģinājumiem labāk izskatīties un justies ir svara zaudēšana," raksta Mendlsone. Viņa norāda, ka dažos gadījumos tā patiešām ir, bet nereti ķermeņa pārveidošana notiek pavisam citādāk – tā vietā, lai domātu par mazāku kaloriju skaita uzņemšanu nolūkā zaudēt svaru, domāšanas veids ir jāmaina par labu mēģinājumiem iegūt vairāk muskuļu. Viņa ir pārliecināta, ka domāšana par to, kā pabarot savu ķermeni, lai audzētu muskuļus, ir daudz motivējošāka un pozitīvāka nekā koncentrēšanās uz atteikšanos no ēdiena.

A post shared by Arielle (@theblondefiless) on Jan 23, 2018 at 9:57am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!