Uz miesas nejūtamai, pieguļošai, stilīgai un košai ir jābūt modernas sievietes (un arī vīrieša) apakšveļai, tā sludina intīmo apģērba gabalu industrijas vadošie pārstāvji Eiropā, Amerikā, Austrālijā 2000. gada pavasara modes kolekcijās.
“Elle Macpherson” jaunā apakšveļas līnija “Virtual” ir pirmā apakšveļas industrijā, kas vienlaicīgi vīriešiem un sievietēm piedāvā “neredzamo” apakšveļu. Kā apgalvo valkātāji, šī apakšveļa ļauj visbrīvāk izjust sajūtu, kā tas ir – staigāt bez biksītēm un vienlaicīgi būt pilnīgi apģērbtam.

“Virtual” apakšveļa patiesi ir drīzāk virtuāla, nekā reāla, jo gatavota no supersmalka un ar acīm neredzamu caurulīšu materiāla, kas savukārt tiek izstrādāts ar īpašu adīšanas metodi Itālijā speciāli “Elle Macpherson”. Šāda izstrādājums ir mikrošķiedru un elastāna apvienojums, kas ļoti mīksti pieguļ auguma līnijām, un vienlaicīgi tas ir ļoti izturīgs, ērts un ārkārtīgi elastīgs.

“Virtual” apakšveļas līnija ir pavērsiens uz nākamā gadsimta apakšveļas modi, jo šī veļa ir nemanāma zem virsdrēbēm un ārkārtīgi ērta valkāšanai. “Virtual” stili pašlaik piedāvā izteiksmīgu melnu, baltu un miesas krāsas apakšveļu. Apakšveļas modē šobrīd minimālismam vai maksimālismam nav nozīmes, jo akcentētas tiek krāsas. Kā apgalvo “Elle Macpherson Intimates” ģenerāldirektore Keja Koena, 2000. gada tendence apakšveļas modē ir izteiksmīgas krāsas: “Šovasar apakšveļas modē parādīsies piesātinātas vai spilgtas un starojošas krāsas. Tas ir ļoti aizraujošs veids, kā uzsākt jaunu tūkstošgadi.”

Arī itāļu kreatīvā modes laboratorija “La Perla Studio” pavasarī nākusi klajā ar apakšveļu, kuras dizainā mijas tehnokrātiskais un neohipiju stils. Tīras krāsas, caurspīdīgs materiāls. Pašlaik moderns ir elastīgs, māksliniecisks un pieguļošs audums, kas saplūst ar ķermeni, maldinot vērotāja acis un valkātāja ādu.

“La Perla Studio” jaunās apakšveļas sērijas piedāvā valkātājai vairākas priekšrocības: virsdrēbēs neizspiežas nodevīgās apakšveļas līnijas, ir jūtama lielāka kustību brīvība un visas iespējas iegūt valdzinošu izskatu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!