Foto: Shutterstock
Kad aiz muguras intensīva darba nedēļa, ne vienmēr rodama duka kaut ko kvalitatīvu pasākt arī brīvdienās. Bieži par visu vairāk gribas laiku pavadīt gultā, vienkārši nedarot neko. Un lai šo vēlmi attaisnotu, sociālo mediju lietotāji meklē iemeslus, kādēļ vērts pavadīt brīvo laiku, laiski gulšņājot un aizmirstot par ikdienas rūpēm, to dēvējot par veidu, kā vairot savu labsajūtu.

Protams, kurš speciālists gan nepiekristu, ka ir svarīgi vairot savu labsajūtu, samazināt stresa līmeni un uzkrāt enerģiju jaunajai darba nedēļai. Taču, vai slaistīšanās gultā cauru dienu ir labākais veids, kā to nodrošināt?

Pēc daudzu sociālo mediju lietotāju domām – jā! Vietni "TikTok" pārņēmuši neskaitāmi video, kuros cilvēki atrāda, kā brīvo laiku pavada gultā ieritinājušies mīkstos plediņos. Ne jau lai pagulētu, bet gan veiktu dažnedažādas pasīvas darbības, piemēram, nodotos dažādiem neveselīgiem našķiem, skatītos filmas vai vienkārši visu dienu šķirstītu sociālos medijus. Šo darbību paši "tiktokeri" nodēvējuši par "pūšanu gultā".

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!