Foto: Kadrs no video
Šie vingrinājumi palīdzēs tavai pēcpusei iegūt daiļāku formu, kā arī gādās par to, lai šī forma saglabātos ilgāk.
1. Nostājies taisni - kājas saliec kopā, rokas atrodas uz jostasvietas. Taisi dziļu izklupienu uz priekšu pēc kārtas ar katru no kājām, katrreiz kāju trīs reizes dziļi iešūpojot. Kāja, kas paliek iepakaļ, atrodas uz grīdas ar visu pēdu! Palieliniet izklupienu skaitu katrai kājai no 7 līdz 12.

2. Nostājies taisni - kājas ir kopā, rokās nelielas hanteles. Labi kāju stiep uz aizmuguri, vienlaicīgi cel rokas uz augšu, iztaisnojot muguru. Atgriezies iepriekšējā stāvoklī. Atkārto visu to pašu ar otru kāju. Atkārto vingrinājumu 7-12 reizes katrai kājai.

3. Apgulies uz muguras. Rokas izstieptas blakus ķermenim taisni. Pacel kājas 45 grādu leņķī un atdarini velo braukšanas kustības. Izpildi kustības lēnu, precīzi, apakšstilbi atrodas taisni. Izpildi vingrinājumu 10-12 reizes, pakāpeniski palielinot skaitu.

4. Apgulies uz muguras, rokas izstieptas blakus ķermenim taisni. Cel kājas taisni uz augšu. Nolaid kājas uz labo pusi, paturot tās taisnas un kopā. Atkal pacel kājas un nolaid uz kreiso pusi. Izpildi vingrojumu 7-12 reizes katrā virzienā.

5. Sēdies uz grīdas, cel uz augšu ceļos viegli ieliektās kājas, izstiep rokas uz priekšu. Griezies riņķī ap savu asi, izmantojot tikai dibena muskuļus. Kustībai jābūt vienmērīgai. Veic pagriezienus uz abām pusēm, palielinot to skaitu no 2-8 reizēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!