Algarobo pilsētā, kas atrodas Valparaiso reģionā Čīlē, atrodas kāda īpaša ģimenes māja - "M House", kuru projektējis čīliešu arhitekts Huans Pablo Merino.

Māja atrodas ģimenes kūrortā, kas tiek uzskatīts arī par Čīles burātāju galvaspilsētu. Lai gan nams atrodas 80 metrus no pludmales, tā iemītnieki - jauna ģimene, kurā pavisam nesen ienācis mazulis, var baudīt gan mieru un klusumu, gan jūras tuvumu, raksta "homedsgn.com".

Ārēji nelielais nams pārsteidz ar neticami plašām iekštelpām. Māja veidota no metāla karkasa, kas apšūts ar koka dēļiem un dzelzceļa gulšņiem. Arī iekštelpās dominē koks un dabas materiāli, radot siltu un vienkāršu atmosfēru.

Nama centrālā vieta ir plaša dzīvojamā istaba, kas apvienota ar nelielu virtuves zonu, pateicoties kamīnam, vēsākos vakaros ģimene var pavadīt laiku kopā, caur plašajiem logiem vērojot jūrā un pludmalē notiekošo.

Dabisko apgaismojumu mājā nodrošina arī jumta logi otrā stāva guļamistabās, kā arī plašas stikla sienas vannasistabā un hallē. Pateicoties īpašam stikla pārklājumam, nams ir gaišs, bet tajā pašā laikā tā iemītniekiem saglabāts privātums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!