Vai atceries eleganto un vīrišķīgo, poļu dizaina studijas "Kasia Orwat" radīto dzīvokli, par kuru stāstījām vakar? Turpinot melnbalta interjera tēmu, studijas arhitekti atrāda vēl kādu interesantu studijas tipa dzīvokli, kura iekārtojums iedvesmos tos, kas meklē ko jaunu.

Izmantojot diametrāli pretējās krāsas, dzīvoklis ir sadalīts zonās. Baltā krāsa atvēlēta dzīvojamai zonai, kurā mitekļa saimnieki pavada dienas gaišo daļu. Funkcionālās telpas daļas, t.i., virtuve, ēdamzona, dzīvojamā istaba, guļamistaba un darbavieta ir prasmīgi "sapludinātas", iztiekot bez striktas nodalīšanas - mobilās un daudzfunkcionālās mēbeles, kā arī pārdomātais apgaismojums ir tieši pakārtots saimnieku ikdienai un vajadzībai.

Dzīvokļa "melnā zona" atvēlēta komunikācijām un uzglabāšanai. Aiz melnas sienas slēpjas durvis uz vannasistabu un ļoti ietilpīgu garderobes skapi.

Lai gan melnbaltais krāsu salikums ne pārāk asociējas ar mājīgumu, izmantoto apdares materiālu dažādība rada patīkamu interjeru. Melnbalti krāsotā sveķu grīda ar dažādām faktūrām izvēlēta pēc kontrastu principa. Sienu un griestu apdarei izvēlēta matēta krāsa, savukārt spīdīgās skapju durvis rada spoguļefektu, kas vizuāli paplašina salīdzinoši nelielo telpu (dzīvokļa platība ir 46 kvadrātmetri). Mānīgo plašuma iespaidu pastiprina arī pārvietojamās un vieglās mēbeles.

Mūsdienīgi iekārtotais dzīvoklis nevainojami atbilst tā saimniekiem, kas uzcītīgi seko līdzi jaunākajām stila tendencēm un visu laiku meklē ko jaunu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!