Foto: Foto: Timothy Oulton Design
Dizaineru mākslinieciskās spējas nebeidz vien pārsteigt, un spilgts piemērs tam ir ''The Dome Home'', ko radījusi talantīgā dizaina apvienība ''Timothy Oulton''. Neticama meistarība, kurā mijas dabiski motīvi ar mūsdienīgu izpildījumu, vēsta portāls ''Beautifullife''.

Tīras līnijas, maigs dabas pieskāriens, ievērojams plašums un brīvības sajūta ir tas, ko panākuši šīs ēkas veidotāji. Aplis simbolizē visa sākumu, un šādas formas izvēle mājai noteikti nav nejaušība, bet gan apzināts lēmums, kas iekļauj virkni citu pamatojumu. 

Ja domā, ka šī ēka kalpo vairāk skaistumam, nevis praktiskumam, tad nāksies mainīt savus uzskatus, jo tā ir veidota no speciāliem būvmateriāliem, un arī par mājas stabilitāti nav ne mazāko šaubu, jo pie tā strādājuši ne mazums arhitektu un būvnieku. Arī interjers šajā ēkā ir īpaši pārdomāts, pieskaņojot to kopējam mājas stilam. Koks ir šīs arhitektūras atslēgas vārds, jo tas izmantots ne tikai mājas apdarē, bet arī iekšpusē, un tas veiksmīgi turpina ēkas kopējā stila iezīmes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!