Foto: Vida Press
Talantīgā un izskatīgā aktrise, dziedātāja, modele, horeogrāfe, kā arī producente un dziesmu autore, Dženifera Linna Lopesa, nolēmusi šķirties no sava pils cienīgā savrupnama, vēsta ''All Over Press''.

17 miljonus ASV dolāru vērtais superzvaigznes īpašums atrodas ASV, Hidden Hills apvidū, no kura netālu mitinās arī Kima Kardašjana, Kenye West un Džesika Simpsone, savos ne mazāk greznajos īpašumos. Savrupnama sludinājumā aprakstīts, ka trīs hektāru lielajā īpašumā atrodas vairāk, kā pusotru tūkstotošu kvadrātmetru liela ēka ar deviņām guļamistabām, 11 vannas istabām, divām mazākām vannas istabām, privāto terasi, personīgo bāru un atpūtas zāli, teātra zāli, pilnībā aprīkotu deju studiju, sporta zāli un profesionālu ierakstu studiju ar skaņas izolāciju un visu nepieciešamo dziesmu ierakstīšanai.

Atšķirībā no citiem redzētiem slavenību mitekļiem, šis savrupnams tik tiešām izceļas ar gaumīgu iekārtojumu, nepārspīlētu greznumu, mūsdienīgu interjeru un patīkamu māju sajūtu, cik vien to var nojaust, aplūkojot bildes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!