Foto: Vida Press
Nekustamo īpašumu portālus šonedēļ pāršalkusi vēsts, ka Franču Rivjērā tiek tirgots fantastisks īpašums, kuru savulaik īrējusi mūžam izskatīgā, pasaulslavenā franču aktrise Bridžita Bardo, nosaucot par savām mīļākajām mājām. Tiesa, slaveniem vārdiem atbilstoša cena - lai mitinātos greznajos apartamentos, jāšķiras no 7,5 miljoniem eiro. Daži labi par to vien, ka šajā savrupnamā dzīvojusi izcilā Bridžita, būs gatavi ziedot tik daudz naudas, lai baudītu aktrises iekārtoto mājokli, vēsta ''All Over Press''.

Gaumīgi iekārtotais senlaicīgais mājoklis atrodas vien 30 minūšu brauciena attālumā no Kannām, un tā nosaukums ir "Cote d'Azur villa". Savrupnamu vēl īpašāku padara tā vēsturiskā atrašanās vieta, veiksmīgā restaurācija un brīnišķīgā ainava, kas ieskauj īpašumu. Iespaidīgo villu ieskauj senas olīvkoku birzis, vīna dārzi un sulīgi zaļi apzaļojumi.

450 kvadrātmetru plašajā īpašumā atrodas 14 guļamistabas, kur izmitināt daudzus viesus, mājīgas viesistabas, ēstgribu rosinoša virtuve un ēdamzāle, izklaides zonas, vasaras āra virtuve, kā arī divi apsildāmi baseini un ietilpīgs džakuzi, kurā baudīt provinciālo noskaņu.

Kā vēsta nekustamā īpašuma aģenti, šī villa ir kā radīta dzīves baudītājiem, gluži kā pati Bridžita, kura ar lielu prieku savulaik šajā ēkā uzņēmusi viesus un svinējusi dzīvi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!