Foto: Shutterstock

Katrai lietai var atrast oriģinālu pielietojumu, pat veciem loga rāmjiem, kas varbūt kādam glabājas šķūnīti, gaidot sadedzināšanu. Lai arī cik nejēdzīga varētu šķist to izmantošana, lūk, daži radoši īstenoti piemēri no Instagram dzīlēm, kas pierāda pretējo!

Kādu brīvo sienu var eleganti papildināt ar logu rāmi kā dekoru. Neskatoties uz to, cik noskrubis tas izskatītos, notīrot, nomazgājot, iespējams, arī pārkrāsojot, var iegūt pavisam svaigu noformējumu.

Dažkārt pat nav nepieciešams rāmi izskaistināt, jo tas visai labi izskatās arī savā dabiskajā veidolā.

Interesants pielietojums loga rāmim ir arī radošas foto kolāžas veidā. Iekarot striķīšus, pieknaģējot tur bildes, apsveikuma kartītes un citus iedvesmojošus attēlus, nevajadzīgais rāmis būs atradis visai noderīgu pielietojumu.

Sometimes I craft #oldwindow #diy #photoframes #repurpose #art #ornah #momhelped

A photo posted by Hannah Cozicar (@theartistthatcould) on Feb 13, 2016 at 7:51pm PST

Vecais loga rāmis var kalpot arī fotogrāfiju vai mākslas darbu atrādīšanai. Pat tad, ja tas sastāv no vairākām rūtīm, šāds papildinājums noformējumu padarīs interesantāku.

If it were up to me every room would have an old window repurposed as a giant picture frame!

A photo posted by Amanda Blanton (@theblantonbungalow) on Feb 18, 2016 at 8:47am PST

Lūk, vēl viens interesants piemērs, kā skaisti izkārtot iedvesmojošus attēlus! Varbūt šo ideju vērts īstenot virtuvē, piespraužot tur mīļākās receptes vai virtuves padomus?

Oriģinālu dekoru cienītāji var aizlienēt šo ideju, kur rāmis papildināts ar vainadziņu, ko var pieskaņot katrai sezonai. Ziemassvētkos tas var būt kas līdzīgs adventes vainagam, pavasarī savīts no plaukstošiem zariem, bet vasarā ar kaut ko ziedošu.

Guļamistabā virs gultas loga rāmis var kalpot romantisko gaismiņu virteņu izkārtošanai.

Rāmi no mazāka loga var izmantot kā aksesuāru, ko nolikt uz plauktiņa.

Ja kādu ideju gribas īstenot ārā, tad itin interesanti kādā lauku mājā var izskatīties šāds veidojums, kur rāmjos ielikti spoguļi.

Vintāžas stila stūrītī noteikti piestāvēs loga rāmis ar vai bez stikliem. Rāmī var ieskrūvēt āķīšus, kur pakarināt virsjakas vai rokassomiņas un varbūt pat lietussargu, bet arī pats par sevi tas izskatīties eleganti.

Rāmi ar vairākām iedaļām var izmantot, katrā liekot savu bildi.

Pat nelielu plauktu var izveidot no noputējušiem rāmjiem!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!