Foto: Vida Press
Mājokļa šikumu nosaka ne vien baseins, telpu plašums un greznības interjerā, bet arvien biežāk arī skati aiz logiem. Šalkojošs okeāns, pasakains mežs un kalnu grēdas aiz logiem slavenību mājokļos jau redzētas, bet šis dzīvoklis pavērs pavisam jaunu skatu uz greznībā tītu dzīvi.

Pašā Ņujorkas sirdī, Medisonas skvēra parkā, uzsliets milzu debesskrāpis, un vienā no šikajiem dzīvokļiem varam gluži kā pa atslēgas caurumu arī ielūkoties. Trīsistabu dzīvoklis piedāvā iespēju pārredzēt pilsētu no visām debespusēm.

Foto: Vida Press

Uz smalkajiem apartamentiem ved lifts, no kura vien, visticamāk, paveras iespaidīgs skats uz pilsētu, taču to visu pārspēj zāle ar peldbaseinu, kur viens logs izveidots cienījama kino ekrāna lielumā.

Plaša viesistaba ar iespēju izsēdināt kuplu pulciņu viesu, smalkā vannasistaba ar stiklotām sienām, neskaitāmi atpūtas stūrīši ar bezgalīgu skatu nerimstošās pilsētas ārēs un ekskluzīva virtuve ar atsevišķu ēdamistabu pieder futbolistam Tomam Breidijam (Tom Brady) ar modeli Žizeli Bundhenu (Gisele Bundchen), un dzīvokļa vērtība esot vairāk kā 15 miljoni eiro ($ 17,250,000), vēsta ''Vida Press''.

Foto no dzīvokļa:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!