Foto: Vida Press
Amerikāņu slavenību mājokļos ierasts redzēt ārkārtīgu greznību un plašus īpašumus, taču aktrises Emmas Robertsas māja ir patīkams izņēmums. Vienstāvu māja, kas atrodas Holivudhilā, Losandželosā, izceļas ar askētisku šiku, kas pamanāms vien interjera detaļās. Māja nonākusi mediju redzeskolā, jo nupat pārdota kādai citai aktrisei, vēsta "Vida Press".

Pati māja būvēta tālajā 1949. gadā, bet nesen renovēta un interjers papildināts ar oškoka grīdām un mēbelēm, modernu virtuvi un citām ekstrām. Mājā ir plaša dzīvojamā istaba, trīs guļamistabas un trīs vannasistabas. Virtuvē ir salas tipa iekārtojums, bet virsmas – zelta toņos. Vannasistabā askētiskais krāsojums papildināts ar marmora virsmām, kas piešķir mājoklim īpaši šiku noskaņu.

Bez ekstrām galvenajā īpašuma ēkā, pagalmā ir arī neliela divistabu viesu māja. Kopējā mājokļa platība sasniedz 195 kvadrātmetrus. Bet iegādāties to vairs nav iespējams – tas nesen nopirkts par 1,65 miljoniem dolāru (aptuveni 1,57 miljoniem eiro). Turklāt plašais mājas pagalms ļauj vaļu iekārtošanas iztēlē, jo tajā nav ne apstādījumu, ne baseina.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!