Foto: Vida Press
Ir tādas mājas, uz kurām raugoties, gluži vai žēl paliek, ka kas tas tāds nonācis pārdošanā. Supermodele, kas baudījusi luksusa dzīvi Malibu piekrastes mājā, nu lēmusi no tās šķirties, raksta ''Vida Press''.

Atrašanās vieta mājai jau vien ir ko vērta – Klusā okeāna piekrastē, eksotiskas dabas ielenkumā. Interesanti, ka pati mājas forma izbūvēta tā, lai pēc iespējas vairāk logu būtu ar skatu pret okeānu.

Foto: Vida Press

Cik lielas cerības māja vieš no ārpuses, tikpat smalka nots ieturēta interjerā. Jau priekšnamā paveras skats uz elegantām kāpnēm, kas uz riņķi ved augšstāvā. Lietderīgi izmantota arī vieta tukšajā zonā pie kāpnēm – tur novietots neliels galdiņš, kas kalpo ģimenes mīļlietu glabāšanai.

Aptuveni 420 kvadrātmetrus plašajā mājā ir vairākas atpūtas telpas – dzīvojamā istaba, atpūtas zona pie lielajiem logiem ar skatu uz okeānu, dīvāna un atpūtas krēslu stūrītis pirmajā stāvā, tāpat par mājinieku labsajūtas baudīšanu padomāts arī ārā, svaigā gaisā. Omulīgi pasēdēt var gan uz terases, gan pie baseina. Interjerā un iekārtojumā padomāts, lai viss harmoniski sasauktos ar mājas atrašanās vietu, tāpēc dominē koks, balta krāsa un Vidusjūras noskaņa.

Foto: Vida Press

Apskaužami skaista šajā mājā ir virtuve un ēdamistaba, kur baudīt uz profesionālajām iekārtām gatavotās maltītes. Brokastis var ēst pie tuvāk virtuvei esošā brokastu galda, bet nesteidzīgās maltītes pie lielā ēdamgalda, tuvāk viesistabai. Savukārt pavarda saimnieces zona apveltīta ar iespaidīgu salas tipa virsmu.

Jāpiebilst, ka mājas lielo vērtību, kas naudas izteiksmē sasniedz 60 miljonus ASV dolārus (apmēram 56 miljoni eiro), ietekmējuši faktori, ka īpašumā ietilpst arī personīgais tenisa korts, piecas vannasistabas, gana lielais baseins zem klajas debess, spa zona un āra terase ar pienācīgām dārza mēbelēm, turklāt bez mājas īpašumam ir arī gana daudz zemes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!