Foto: Shutterstock
Mūsdienās arvien mazāk printējam fotogrāfijas, jo tās visas uzglabājas datoros vai telefonos. Lai arī šķiet, ka fotogrāfiju izvietošanai vajag rāmjus un albumus, tā nebūt nav, jo ir vēl citi varianti, kur tās gaumīgi izvietot mājoklī.

Iedvesmojošus fotogrāfiju izvietošanas veidus mājoklī apskata portāls "Houzz". Iespējams, šīs idejas liks sarosīties un savā dzīvesvietā izvietot mīļbildes ar skaistākajiem mirkļiem.

Aizspraust aiz spoguļa maliņas. Šādi uz fotogrāfijām varēsi lūkoties katru dienu. Ja spogulim nav maliņas, tad fotogrāfijas var pielīmēt ar divpusējo līmlentu.

Atmiņu un piedzīvojumu siena. Kāpēc gan mājoklī neveltīt vienu sienu, kas ir noklāta ar skaistāko mirkļu fotogrāfijām? Piemērota vieta mājoklī būs tieši vieta gar kāpnēm, jo šādi varēs pakāpties, lai pamanītu fotogrāfijas, kas ir novietotas tuvāk griestiem.

Kāpņu mala. Ja fotogrāfijas ir kā magnēti, tad tās var izvietot ne tikai uz ledusskapja durvīm, bet arī kāpņu malas.

Groziņā vai bļodā. Šis ir vienkāršākais fotogrāfiju izvietošanas veids, kas neprasa lielas pūles. Atliek vien sameklēt gaumīgu bļodu un salikt tajā fotogrāfijas. Kad viesi atnāks ciemos, viņiem būs arī nodarbe, kā arī šīs fotogrāfijas veicinās sarunas par notikumiem, kas tajās attēloti.

Iedvesmas siena darba stūrītī. Ja virs darba galda ir izveidota iedvesmas siena, to var papildināt arī ar fotoattēliem. Kā iesaka portāls, ļoti gaumīgi izskatīsies tieši melnbaltās fotogrāfijas.

Pielīmētas pie sienas. Fotogrāfijām nav jābūt iestiklotām. Tās var ievietot arī vecā rāmī, kas ir bez stikla vai arī vienkārši pielīmēt pie sienas.

Pie lampas. Jāņem vērā, ka šī ideja ir realizējama vien pie tām lampām, kas neuzkarst.

Zem stikla. Šīs idejas realizēšanai noderēs stikla galdiņš. Tāpat uz galda var sarindot fotogrāfijas, bet tad uz tā virsū uzlikt stikla plāksni.

Kā dāvana mīļajiem. Izmanto fotogrāfijas, lai personalizētu dāvanas. Dāvanas saņēmējs noteikti būs priecīgs par šādu dāvanu!

Burciņās. Šādi fotogrāfijas būs pasargātas no apputēšanas. Burciņas vēl var papildināt ar lampiņām, tādējādi fotogrāfijas izgaismojot arī naktī.

View this post on Instagram

A post shared by le_auguste_ (@le__auguste_) on Oct 29, 2018 at 5:38am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!