Pēdējā laikā zivis gatavoju ļoti vienkārši un teikšu, ka tā arī vislabāk garšo, jo vari izgaršot pašu produktu, nevis majonēzi, vai sazin nu ko mēs ziežam virsū.
::recepte::
Daru tā - uz cepešpannas salieku zivi, tad tajās vietās, kur brīvs, uzleju pa karotei ūdens - burtiski pa karotei, apkaisu ar Vidusjūras ēdienu garšvielām, tad ļoti laba lieta - rozā pipari graudiņos - rozā piparus smuki saberž pirkstos un pārkaisa zivi.
Mazas sviesta piciņas salieku uz zivs gabaliņiem - nu tik mazas kā ¼ TK, bet tādas apmēram četras - nu pa visu zivi , tad vēl pa virsu timiānu uzkaisu.
Sagatavoto zivi liek cepeškrāsnī, grādi apmēram 200 , cepšanas laiks - kā kurai zivij, bet maksimums 25 minūtes. Un tad vēl beigās arī diļļukus pa virsu.
Kad gatavs, pārslaka citrona sulu.
Sastāvdaļas
Sagatavošana
Daru tā - uz cepešpannas salieku zivi, tad tajās vietās, kur brīvs, uzleju pa karotei ūdens - burtiski pa karotei, apkaisu ar Vidusjūras ēdienu garšvielām, tad ļoti laba lieta - rozā pipari graudiņos - rozā piparus smuki saberž pirkstos un pārkaisa zivi.
Mazas sviesta piciņas salieku uz zivs gabaliņiem - nu tik mazas kā ¼ TK, bet tādas apmēram četras - nu pa visu zivi , tad vēl pa virsu timiānu uzkaisu.
Sagatavoto zivi liek cepeškrāsnī, grādi apmēram 200 , cepšanas laiks - kā kurai zivij, bet maksimums 25 minūtes. Un tad vēl beigās arī diļļukus pa virsu.
Kad gatavs, pārslaka citrona sulu.
* citreiz pirms cepšanas sauso vīnu uzšpricēju - citreiz pēc cepšanas, kā kuru reizi.
Iesūtīja: abruks