Foto: Jānis Salmanis
Diezgan bieži cilvēki izvairās no mājokļiem, kuriem ir augstie griesti, jo šādas telpas ir grūtāk apsildīt. Tomēr šādiem mājokļiem ir arī vairāki plusi, piemēram, plašums, kā arī tas, ka tajos var novietot divstāvīgās gultas vai pat ierīkot otro stāvu.

Šoreiz "Tava Māja" piedāvā aplūkot astoņus neparasta plānojuma dzīvokļus Rīgā, kuros ir izbūvēts otrais stāvs. Šie dzīvokļi pierāda to, ka augstie griesti nav nekāds bieds, bet gan lieliska vieta, kur realizēt savas idejas mazliet neparastākam mājokļa interjeram.

Otrajā stāvā var ierīkot guļamistabu, darbistabu, garderobi vai pat vannasistabu – viss atkarīgs no pašu saimnieku vēlmēm un radošuma. Šāda mājokļa "odziņa" var būt ne tikai dizaina kāpnes, kas ved augšā uz otro stāvu, bet arī kāda iespaidīga lampa, kas izskatīsies efektīvi pie augstajiem griestiem. Tāpat pie sienām stilīgi izskatīsies lieli grāmatu plaukti, masīvāki mākslas darbi vai dekori, kas varbūt īsti neiederas mazākās telpās. Kādas vēl ir augsto griestu priekšrocības, lasi šeit.

Zemāk vari lūkot dažādus divstāvu dzīvokļus Rīgā un to interjera risinājumus!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!