Foto: Shutterstock
Nav noslēpums, ka visvairāk mantu atrodas skapjos un plauktos. Taču, kā rīkoties brīžos, kad saproti – visas prātā esošās glabāšanas vietas pārkrautas līdz malām? Teju katrā mājoklī ir arī vairākas slepenās vietas, kas stāv tukšas, lai gan patiesībā varētu būt labi palīgi nekārtības novēršanā. Vairāk par šīm vietām un vēl citiem gaumīgiem risinājumiem mantu glabāšanai lūko "Tava Māja" sarūpētajā padomu izlasē.

Mājās viss šķiet tik pazīstams, ka varētu no galvas noskaitīt kur katra lieta meklējama, tomēr – vai skaidri zini, kas atrodas katras telpas stūros? Lielākoties atbilde uz šo jautājumu ir pavisam vienkārša – nekas, un tas ir liels zaudējums mājas saimniekam. Neērtā stūra vieta ir perfekti piemērota, lai izvietotu vēl vairākus plauktus, tādējādi atbrīvojot rūmi citām mantām.

Neaizmirsti, ka arī siena, uz kuras nav plauktu, var kļūt par mantu glabātuvi. Šis variants īpaši piemērots virtuvēm – pie režģu vai ar citu materiālu apsistas sienas iespējams piestiprināt kā pannas un katlus, tā arī gatavošanas lāpstiņas.

Interesantas un noderīgas idejas mantu glabāšanai un telpu iekārtošanai var aizņemties arī no pasaulē atpazīstamu ļaužu mājvietām. Virtuāli paciemoties zvaigžņu dzīvesvietās vari šajā rakstā.

Savukārt turpinājumā lasi izmēģināšanas vērtus variantus dažādām gaumēm!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!