Foto: Shutterstock
Mājokļa remontu liela daļa cilvēku tradicionāli plāno vasarā, kad ārā ir silts un vakari ir garāki, dāvājot vairāk laika nepieciešamo darbu veikšanai. Arī laiks, kad ikviens ir aicināts pēc iespējas vairāk laika pavadīt savā mājoklī, var būt lieliski piemērots tā uzfrišināšanai. Īpaši tad, ja garāžā vai pieliekamajā stāv jau pirms laika iegādāti materiāli, kuru izmantošanu atliki laika trūkuma dēļ. Varbūt tieši tagad ir piemērotākais brīdis to likšanai lietā.

Ja vakaros, kuros nevar doties ne uz teātri, ne publiskiem pasākumiem, esi ieplānojis nodoties savas dzīvesvietas labiekārtošanai, "Tava Māja" rakstu izlase palīdzēs atrast kādu vērtīgu ieteikumu, kā arī iepazīties ar citu pieredzi, veicot atjaunošanas darbus vai nelielu remontu.

Izvēlētajos rakstos atradīsi gan iedvesmas avotu pārmaiņām, gan sienu apdares špikeri, gan plusus un mīnusus veca mājokļa atjaunošanai. Lasi un uzzini, kā cilvēki tepat Latvijā ir palīdzējuši atdzimt pussagruvušam šķūnim un kā bērnistabu iespējams atjaunot, ieguldot tajā ne vairāk par 300 eiro.

Lai darbīgi un patīkami pavasara vakari!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!