Foto: Kinnisvara24.ee / Kurg&Korsten

Pašmāju mūziķi, sportisti, uzņēmēji un ceļotāji laika gaitā parūpējušies par to, lai ārzemnieki uz globusa atpazītu Latviju arvien precīzāk, taču vēl aizvien pa internetu klejo dzirdēti pieņēmumi, ka Igaunijas galvaspilsēta ir Rīga, Tallina atrodas Lietuvā, bet Viļņa ir Latvijas galvaspilsēta. Iespējams, šiem cilvēkiem arī šķiet, ka visu trīs Baltijas valstu galvaspilsētās cilvēki dzīvo vienādās mājvietās. Lai būtu pārliecināti par šī pieņēmuma apstiprināšanu vai noraidīšanu, šoreiz no arhīva esam izcēluši rakstus par mājvietām Tallinā, tāpēc ar prieku vedīsim tevi, lasītāj, virtuālā ceļojumā uz kaimiņzemi!

Igaunijas galvaspilsētā netrūkst dažādu dizaina šedevru un apburošu mājvietu. Apskatot dzīvesvietas, vietā teiciens "par gaumi nestrīdas", jo patiesi var atrast gan maigajos pasteļtoņos iekārtotas mājvietas, gan arī piķa melnumā krāsotas fasādes. Piemēram, viens no dzīvokļiem, ko izcelt saulītē, atrodas kādā 1913. gadā celtā mājā. Tur modernais satiekas ar vēsturisko, tāpēc būs īsts saldais ēdiens abu vērtību cienītājiem.

Lai gan daudziem šķiet, ka palešu gultas piederas lauku mājām, ne pilsētu dzīvokļiem, tā nebūt nav. To skaisti pierāda kāds gaišs mājoklis Tallinā, kur apvienots vienkāršais ar funkcionālo. Tieši palešu gulta ir viena no odziņām, kas ne tikai piesaista uzmanību ikvienam ciemiņam, bet arī ļaus maciņam priecāties.

Zemāk esam apkopojuši rakstus par skaistām dzīvesvietām, kas atrodas Igaunijas galvaspilsētā un tās tuvumā!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!