Foto: Publicitātes foto
Kamēr vēl gads nav ieskrējies, "Tava Māja" turpina atskatīties uz pērn paveikto, tāpēc esam sarūpējuši pērnā gada lasītāju iecienītāko dzīvokļu topu – mājokļus, kas raisīja vislielāko auditorijas interesi.

Šie dzīvokļi bija lasītāju "Top 5" pērn, turklāt varam pačukstēt, ka lasītāju topa virsotnē ir stāsts par neparasto dzīvokli Rīgā, kura virtuvē ierīkota vanna! Šis dzīvoklis piesaista uzmanību ar savu neparasto vienkāršību. Vairāk par to vari lasīt šeit, turklāt rakstā arī uzzināsi, kāpēc saimnieks nolēma virtuvē ierīkot vannu.

Lasītāju iecienītāko stāstu vidū ir ne tikai raksti par dzīvokļa pārvērtībām, kur var aplūkot pirms un pēc foto, bet arī stāsti par modīgiem dzīvokļiem, kuri "nav standarta", piemēram, stilīgais divlīmeņu dzīvoklis Iļģuciemā, kā arī trīs līmeņu dzīvoklis Pārdaugavā ar "torni". Lasītāju "Top 5" ir iekļuvis arī populārās recepšu grāmatu autores un slavenās kūku cepējas Annas Birmanes dzīvoklis Rīgas Klusajā centrā. Portāls "Tava Māja" pie Birmaņu ģimenes ciemojās pagājušā gada septembrī. Plašais dzīvoklis ir ģimenes miera osta un arī vieta, kurā viņi tiek ierauti viesuļvētrā un pakļauti tās radītajām sekām, jo dienā vismaz trīs reizes dzīvoklim pārtraucas pāri mazais viesulis – meita Hanna.

Turpinājumā vari virtuāli paviesoties pērn lasītāju iecienītākajos dzīvokļos, kā arī, iespējams, tajos vari aizņemties kādu ideju savai mājai! Savukārt šajā rakstā vari apskatīt piecus dārzus Latvijā, kas 2020. gadā visvairāk interesēja mūsu lasītājiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!