Foto: Delfi kolāža
Pamest kūsājošo pilsētas dzīvi, lai piepildītu savu sapni par māju laukos? Jā! Šādu lēmumu savā dzīvē pieņēmušas trīs ģimenes, kas nevienu brīdi nenožēlo pārcelšanos. Tagad tās dzīvo skaistās lauku viensētās, kuras ieskauj mežs un sakopti dārzi. Šeit apkārtni saule pielej zeltā, čivina putni un reizēm ciemos nāk zvēru ģimenes.

Šis būs stāsts par Krūžu un Harēviču ģimeni, kā arī Kasparu Blīgznu un Lindu Vanagu, kuri piepildījuši sapni par savu lauku māju.

Portālam "Māja&Dārzs" viņi atklāj, kāpēc pieņēmuši tik drosmīgu lēmumu – pārcelties no pilsētas uz dzīvi laukos. Tāpat rakstos viņi dalās ar savas mājas stāstu – kā to atraduši, pēc kādiem kritērijiem vadījušies, cik ilgi meklējuši, kā to labiekārtojuši, kādus pārbaudījumus viņiem nācies piedzīvot utt. Tāpat rakstos varēsi izlasīt, ko ģimenes iesaka citiem, kas tikai sapņo par savu lauku māju.

Raksta turpinājumā lasi iedvesmojošus un aizkustinošus stāstus par ģimenēm un viņu skaistajām mājām! Ja arī tu esi piepildījis sapni par savu lauku māju – padalies ar to mums, lai arī citi var iedvesmoties! Raksti mums e-pastā:maja@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!