Фото: Daisy Lappard
"Kad sākām būvēt terasi, mums nebija noteikta plāna vai rasējumu. Vienkārši gribējām, lai tajā var nokļūt pa taisno no mājas aizmugurējām durvīm." Tā savu celtniecības stāstu iesāk mājas saimnieks Arne.

Arī nākamās būves izmēriem ģimene piegāja radoši: par vienu no orientieriem kalpoja vecās mēbeles, kas palika pēc virtuves pārbūves, bet terases maksimālos izmērus ierobežoja vecā ābele, kuru neviens i netaisījās nozāģēt.

"Kad būvējām, visu laiku skatījāmies, kā labāk rīkoties tālāk. Starp citu, vasaras virtuvē ir tikai divi taisnleņķa stūri, pārējie ir vai nu platāki, vai šaurāki," piebilst Arne.

Saulei atvērtā terase ar vasaras virtuvi un segtu atpūtas zonu ir veidota maksimāli gaisīga, aizmugurējā siena aizņem tieši tik daudz vietas, lai tur varētu pielikt virtuves skapīšus. Sākumā ģimene uztraucās, ka pārāk atvērtais plānojums, lietus un sniegs sabojās mēbeles, taču šī sniegotā ziema pierādīja pretējo.

Чтобы продолжить чтение, оформите абонемент.

Пожалуйста, подождите!

Мы подбираем для вас наиболее подходящее предложение подписки...

Loading...

Предложение о подписке не отображается? Пожалуйста, отключите блокировщик рекламы или перезагрузите страницу.
В случае вопросов пишите на konts@delfi.lv

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !