Foto: Privātais foto

Vēlēdamies apceļot Eiropu uz riteņiem, Kaspars Stabulnieks nopirka savu pirmo projekta busiņu, kuru izlēma savām rokām pārveidot par kemperi. "Pirms trim gadiem akli metos tajā avantūrā iekšā, nezinādams īsti neko par pārbūvēm, un arī mehāniskās prasmes bija ļoti švakas. Nopirku pirmo busu, kuru remontējot sāku mācīties. Tas vēl aizvien nav gatavs, taču ir divi "Volkswagen" (VW) T3 busiņi, un top vēl trešais," smejot stāsta Kaspars. Viņa eksperiments pārvērties dzīvesveidā, jo pašlaik veco VW T3 busiņu restaurāciju viņš sauc arī par darbu, radot ģimenes uzņēmumu "White Rabbit".

Plāns līdz galam savest kārtībā savu pirmo lolojumu nekur neesot pazudis, atklāj Kaspars. "Tas ir grandiozs projekts. Pasažieru buss, kuram jāsaskaņo motora pārbūve un pārbūve uz kemperi," viņš paskaidro. Šis auto no visiem nopirkts arī vissliktākajā stāvoklī, taču tāds bijis mērķis – mācīties procesā. Darbojoties ap šo projektu, Kaspars atskārtis, ka cilvēkiem šāda veida aktivitātes – ceļošana ar auto – ļoti patīk. "Sapratu, ka šo busu nevienam citam dot negribēšu, jo tur izlikta visa sirds un dvēsele. Bija jāatrod citi."

Izvēle kritusi par labu VW T3 retro busiņiem. "Tiem ir savs šarms. Tie kļuvuši ļoti reti, ekskluzīvi, un cena tiem nekrītas – tikai aug. No vecajiem modeļiem šie busiņi ir visērtākie, jo platības ziņā ir lielākie un tehniski vislabākie – ar tiem reāli var izbraukt tālās distances pa Eiropu un tajos padzīvot. Zelta vidusceļš starp pilnīgi vecu un pilnīgi jaunu busiņu," savu izvēli pamato Kaspars.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!