Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Ceturtdien, 14. augustā, notiks jau ceturtā ekspedīcijā "Tepat aiz stūra". Ekspedīcijas laikā tiks meklētas Rīgas zaļās pērles - videi draudzīgi veikali, jaunas pastaigu un atpūtas vietas, velo celiņi un novietnes, atkritumu šķirošanas vietas u.c. Paredzēts šķetināt arī interesantus rēbusus, kā arī iepazīt Rīgas ielas un ieliņas jaunā gaismā.

Piedalīties aicināts iviens, kas vēlas uzzināt un atklāt jaunas lietas un vietas, iepazīties ar jaukiem cilvēkiem, kā arī labi pavadīt brīvo laiku, uzsver organizatori. Vēlams ņemt līdzi riteni, bet var arī maršrutu izstaigāt kājām.

Dalība ekspedīcijā ir bez maksas.

Ekspedīcija notiks ceturdien, 14.augustā, no plkst.15.00.-18.00. Pulcēšanās pie Brīvības pieminekļa. Dalība ekspedīcijā ir bez maksas. Pirms došanās iepazīt dīgu, nepieciešams elektroniski pieteikties, aizpildot anketu

Projektu "Tepat aiz stūra" realizē Baltijas reģionālais fonds, finansiāli atbalsta Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments. Projekta sadarbības partneris - biedrība "homo ecos:". Vairāk par iepriekšējām ekspedīcijām un projektu iespējams uzzināt biedrības mājaslapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!