Foto: Shutterstock
Brīnumains skats uz Šveices Alpiem visa gada garumā un asinis stindzinošas izjūtas – tieši to piedāvā šis tilts kalnu virsotnēs jeb "Peak walk".
Šis tilts ir otrais augstākais piekaramais tilts pasaulē, bet pirmais – kurš savieno divas kalnu virsotnes, skaidrots "Huffington Post".

Tilts atrodas starp divām kalnu virsotnēm – "Glacier 3000" un "Scex Rouge". Kā minēts "Culture Trip", tas atrodas aptuveni 3 tūkstošu metru augstumā un ir 107 metrus garš.
Drosmīgākie var ne tikai baudīt skatus visapkārt, bet arī palūkoties lejup, jo tilta caurredzamā pamatne ļauj labi saredzēt galvu reibinošos skatus zem kājām. Tiesa, asinis stindzinoša pastaiga kalnu virsotnēs tā būs tiem, kuri nelabprāt kāpj augstumos, tomēr apbrīnojamie skati, kas plešas neizmērojamā tālumā, ir lielisks iemesls, lai pārvarētu bailes un ļautos šim piedzīvojumam.

Starp citu, ja sanāk pabūt Šveicē un ir vēlēšanās gūt neaizmirstamus iespaidus kalnos, vērts apdomāt par šīs viesnīciņas apmeklēšanu, kurai nav ne jumta, ne sienu, bet tā piedāvā 360 grādu skatu uz Alpiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!