Foto: Kadrs no video
Jautāt, kāpēc šī būtu fantastiska vieta izbraucieniem ar velosipēdu, ir teju vai lieki. Unikālais veloceliņš, kas ved caur ūdenskrātuvi, ir iemēģināšanas vērts.

Beļģijā riteņot "De Wijer" apkārtnē ir visai populāri, un tam par godu izstrādāts velomaršruts. Lai arī cik skaisti būtu teritorijā lūkojamie dabas skati, šī velosipēdistu ceļa trumpis nešaubīgi ir celiņš, pa kuru braucēji šķērso dīķi pār ūdeni.

Celiņš, kas pašķir ūdeni un burtiski ļauj braukt ar velosipēdu caur to jeb "Cycling through Water"' aktīvos dabas baudītājus priecē kopš 2016. gada, minēts oficiālajā mājaslapā. Un kopš tā brīža tas kļuvis par ļoti iecienītu vietu velobraucēju vidū.


Pats celiņš ir trīs metrus plats un 212 metrus garš. Dodoties visu šo ceļa posmu pār dīķi, ūdens ir acu līmenī, radot sirreālu sajūtu.
View this post on Instagram

A post shared by urbancycling (@urbancycling) on May 3, 2019 at 8:46am PDT

Lai arī galvenokārt celiņš pozicionēts kā vieta velobraucējiem, nevajag kreņķēties, jo šo celiņu var izbaudīt arī tie, kas priekšroku dod pastaigām, teikts mājaslapā.

Nevar noliegt, ka šī vieta ir tik tiešām apskates vērta, tomēr te gan jāpiebilst, ka Nīderlandē atrodas diezgan līdzīgs tilts. Tiesa, tas paredzēts tikai gājējiem. Plašāk par to lasi te, savukārt vairākas idejas, ko vēl apskatīt Beļģijā, atradīsi šeit.
View this post on Instagram

A post shared by HEY! Belgium (@heybelgium) on Sep 12, 2018 at 8:18am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!