Foto: Publicitātes foto

Katru gadu jūlijs un augusts ir tas brīdis, kad Bulduru Dārzkopības vidusskolas (BDV) dobes izrāda savu krāšņumu visa pilnībā, tāpēc ir īstais brīdis, lai baudītu ziedu pilnbriedu. "Tavs Dārzs" aicina doties fotopastaigā un apskatīt, kas tur saziedējis šogad.

Šobrīd acis priecē gan krāsainās dobes, kurās sastādīti daudzveidīgi augi, gan arī kupli ziedošās ziedu bumbas, kas stāv glīti podos. Skaisti saziedējušas ir rudzupuķes, kliņģerītes, sagaidīti jaunumi arī no kuplo petūniju šķirnēm, kā arī skatāmi dažādi dekoratīvie augi.

Kā portālam "Tavs Dārzs" pavasarī sacīja BDV galvenā dārzniece Marta Saulīte – mūsdienās var izaudzēt visu, ja augsne tiek regulāri ielabota. Vienīgais traucēklis dažkārt esot pārziemošana.

Šogad ikdienas skaistumu Bulduru Dārzkopības vidusskolā papildināja SIA "ONAVA" rīkotais puķu šķirņu jaunumu konkurss un starptautiska konference, informēja skolas pārstāve Inese Cepleniece. "Tieši šovasar skatāmi daudz jaunumi puķu pasaulē un apbrīnas vērti ziedošie augi," viņa piebilst.

Kā BDV dārzs izskatās šobrīd, skati galerijā!

Savukārt, kā izskatījās šī gada pavasara plaukumi dobēs un siltumnīcās, lūko šajā rakstā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!