Foto: Mihails Ignats, aerolatvija.lv
Tā kā vasara strauji tuvojas izskaņai un pavisam noteikti lielai daļai ir vēlēšanās vēl nedaudz pabaudīt patīkamo laiku, vērts apsvērt ideju par kādu burvīgu ceļojumu, kas ļautu pagarināt vasaras sajūtu. Lielisks galamērķis šīs idejas realizēšanai ir Grieķijai piederošā Krētas sala.

Aerofotogrāfs Mihails Ignats Krētā bija šī gada augustā, uz skaistās salas pavadot 10 dienas. Sava ceļojuma laikā viņš izvēlējās uzturēties Hanjas apgabalā jeb salas rietumu daļā.

"Izmantoju iespēju arī palidot un safotografēt daudzas vietas šajā reģionā, piemēram, Balosu, Elafonisi pludmali, Hanjas un Retimno pilsētas. Protams, fotografēju arī "uz zemes"," stāsta fotogrāfs.

"Interesanti bija apmeklēt Krētas botānisko parku un dārzus, vērot grieķu dejas, klausīties melodiskās dziesmas un baudīt vietējos ēdienus. Tāpat interesanti bija apceļot ar kuģīti Gramvousas, Spinalongas un Lazaretas salas – ar snorkelēšanu Egejas jūrā. Iespaidu daudz un visi pozitīvi," nelielu ieskatu piedzīvotajā sniedz Mihails Ignats.

Foto: Mihails Ignats, aerolatvija.lv

Tomēr, kādi vēl bija viņa iespaidi un kāpēc būtu vērts doties uz Krētu, vislabāk Mihails prot pastāstīt caur fotogrāfijām, iemūžinot salu fantastiskos foto mirkļos.

Foto: Mihails Ignats, aerolatvija.lv
Ja vēlies baudīt zilus ūdeņus, zaļojošus mežus un skarbus kalnus, tad vēl iespējams paspēt paciemoties šajā vietā ar pilnu krūti, jo tūrisma sezona un lielā mērā arī patīkami siltais laiks Krētā būs līdz oktobrim.

Ar citiem aerofotogrāfa Mihaila Ignata foto mirkļiem vari iepazīties šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!