Covid-19 veicis korekcijas visā pasaulē, daudzas pilsētas pārvēršot līdz nepazīšanai. Tas savā ziņā ir arī stāsts par Rīgu.

Vecrīgā allaž var sastapt steidzīgākus ļaudis, kas pa šaurajām ieliņām dodas savās darīšanās, ielu muzikantus un siltajos pavasaros darbu uzsāk āra kafejnīcas, kur baudīt nesteidzīgas pēcpusdienas. Savukārt diennakts tumšajās stundās apgriezienus uzņem naktsdzīve. Tagad no tā visa ierastajā Vecrīgā maz kas redzams.

To pierāda arī Edgara Tabaka uzņemtie kadri no ieliņām, kas pēdējā laikā bijušas gluži kā izslaucītas. Ar citiem Edgara foto iespējams iepazīties te, savukārt turpinājumā neliela fotoekskursija pa Vecrīgas tukšajām ielām.


Ņemot vērā Covid-19 izplatību, "Tūrisma Gids" aicina rūpīgi izvērtēt nepieciešamību apmeklēt publiskas vietas, kā arī, dodoties dabā, izmeklēt atbilstošāko pastaigu maršrutu, šajā laikā saudzējot gan sevi, gan citus. Tāpat "Tūrisma Gids" atgādina, ka, dodoties ārpus mājas, nepieciešams ievērot "divi un divi" principu – nedoties vairāk par diviem cilvēkiem (ja vien neesat vienas ģimenes locekļi), kā arī ievērot divu metru distanci.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!