Foto: Privātais arhīvs
Meklē atpūtas vietu Saulkrastos? Vērts apdomāt ideju par nakts pārlaišanu omulīgaja namiņā "Summer Container House", kas patiesībā tapusi nejaušas notikumu virknes rezultātā.

"Viss sākās 2015. gadā, kad pēc mājas būvniecības konteineris, kuru biju iegādājies instrumentu un materiālu glabāšanai, vairs nebija nepieciešams. Pat mēģināju to pārdot, bet neviens par to interesi neizrādīja. Tad nolēmu, ka ir iemesls pašam īstenot šo mazo projektu," stāsta namiņa saimnieks Māris Vīmanis, kurš ikdienā nedarbojas būvniecības un dizaina jomā, tomēr atzīst, ka tā viņam ir ļoti tuva.

Vīmanis teic, ka viesus uzņem jau sesto sezonu un tas viņam tīri labi patīkot – galu galā sanāk sastapt fantastiskus cilvēkus un gūt jaunu pieredzi.

"Summer Container House" piedāvā 18 kvadrātmetrus plašu dzīvojamo zonu – studio tipa istabu ar virtuvīti. Savukārt namiņš nemaz nešķiet šaurs, jo mājiņai pieguļ 35 kvadrātmetrus plaša terase ar jumtu.

Foto: Privātais arhīvs

Saimnieks stāsta, ka šobrīd darbojas pie vēl kāda projekta. "Šobrīd top neliela pirtiņa ar kubulu un stikla paviljons, kur mani viesi varēs atgūt spēkus un stiprināt garu, kā arī mazā kompānijā izbaudīt mājas virtuvi omulīgā atmosfērā – esmu pilnīgs amatieris ēst gatavošanā, bet man tas ļoti patīk un es to vēlos apgūt nākotnē," tā Vīmanis, piebilstot, ka darbi varētu tikt pabeigti rudenī.

Plašāk informācija par namiņu atrodama šeit un šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!