Foto: DELFI

Gada beigās var atskatīties uz paveikto, un arī portāls "Tavs Dārzs" šogad var lepoties ar brīnišķīgiem dārzu stāstiem un iedvesmojošiem audzētājiem. Esam apkopojuši dažus no stāstiem, kurus jau esam publicējuši, bet varam pačukstēt, ka tas nav viss! Līdz pat nākamās vasaras sākumam iepazīstināsim jūs, lasītāji, ar vēl citiem fantastiskiem dārziem, kuros paviesojāmies šovasar!

Portāls "Tavs Dārzs" šogad ir viesojies dažādās Latvijas vietās – esam bijuši skaistos dārzos, kas ir tikai dažus kilometrus no Lietuvas robežas, esam ciemojušies "virtuālā" ekskursijā kaktusu kolekcionāra dārzā Apvienotajā Karalistē, briduši iespaidīgos kāpostu laukos un aromātiskajos lavandu laukos, devušies braucienā uz hortenziju paradīzi, aplūkojuši, iespējams, Latvijā vērienīgāko skujeņu kolekciju privātdārzā, esam viesojušies Mārupes skaistākajā daiļdārzā, kā arī citviet. Tāpat svelmes piepildītās dienās esam lūkojuši skaistākos dārzus Igaunijā.

Lai šie stāsti, lasītāji, kalpo kā lielisks iedvesmas avots 2021. gadā – par ziedošu, krāšņu un sakoptu Latviju nākamajā gadā un turpmāk!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!