Foto: DELFI
Rožu ziedēšana rit pilnā sparā, un dārza karalienes savu krāšņo iznācienu rāda Bulduru Dārzkopības vidusskolā.

Kā vēsta informācija Bulduru Dārzkopības vidusskolas mājaslapā, skolas teritorijā ir rozārijs ar vairāk nekā 20 rožu šķirnēm.

Viena no krāšņākajām dobēm atrodas iepretim skolas galvenajai ieejai, un tai ir jau vairāk nekā 15 gadu. To stādīšanā savulaik piedalījušies skolas audzēkņi. Tāpat apkārtnē var skatīt parka rožu ziedēšanu, ūdensrožu iznācienu, kā arī ziedošo digitālo dārzu, kurā sastādīti viengadīgie un daudzgadīgie augi. Šeit vari izlasīt vairāk par digitālo dārzu.

Kā iepriekš portālu "Māja&Dārzs" informēja Bulduru Dārzkopības vidusskolas pārstāve Sanita Spure, skolas parkā aug aptuveni 800 koku – no tiem arī valsts nozīmes dižkoki, dendroloģiskie retumi un citi vērtīgi koki. Parkā var aplūkot astoņas dažādas kļavas, piecus dažādus bērzus un trīs dažādus riekstkokus. Turklāt arī eksotisko korķakoku un majestātisko hemlokegli.

Skolas teritoriju un skaisto digitālo dārzu var skatīt bez maksas.

Rožu dobes Bulduru Dārzkopības vidusskolā:
Ziedošā skolas apkārtne un siltumnīcas:

Kā atrast Bulduru Dārzkopības vidusskolu, lūko kartē zemāk! Savukārt šeit vari uzzināt feinus pastaigu maršrutus Jūrmalā, ko apskatīt, neejot pa tūristu takām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!