Koronavīrusa pandēmijas zīmē dzīvojam jau vairāk nekā gadu. Lai ierobežotu vīrusa izplatību un tādējādi saudzētu savu veselību un, iespējams, glābtu arī dzīvību, daļu no šī laikposma daudz kas mums bijis laupīts. Tostarp tikšanās ar draugiem un ģimeni, laiska iepirkšanās tirdzniecības centros, ikdienas gaitas bez sejas aizsargmaskām un, protams, ceļošana. Taču tagad, pateicoties vakcinācijai, dzīve atkal rādās košākās krāsās. Un savu aktualitāti atgūst jautājums – kā saplānot savu ceļojumu?


Ir skaidrs, ka vēl nenosakāmi ilgu laiku mums nāksies pielāgoties pandēmijas diktētajiem noteikumiem, bet tas nebūt nenozīmē, ka tik ilgi gaidītais atpūtas brauciens nevar izdoties tikpat labi kā pirms pandēmijas. Lai tu būtu ieguvējs un no sava gaidāmā ceļojuma iegūtu visas pozitīvās emocijas, šajā rakstā kopā ar tūrisma nozares profesionāļiem un ceļotājiem skaidrojam, kā saplānot ceļojumu Covid-19 pandēmijas laikā.

Šobrīd viens no aktuālākajiem ceļojumu plānošanas jautājumiem ir – cik tālu braucienu plānot? Un, nē, runa nav par galamērķi, bet gan laika periodu.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!