Foto: F64
Bieži vien dzirdam citus vai pat paši sakām – Latvijā viss jau ir redzēts! Tomēr tas ir ļoti maldīgs pieņēmums, jo mūsu valsts sevī glabā daudz un dažādas bagātības, kuras arī tad, ja patiesi kaut reizi jau apskatītas, katrā nākamajā reizē ikvienu pārsteigs ar kaut ko jaunu.

Iespējamo apskates vietu saraksts ir patiesi apjomīgs, un visu apkopot vienuviet ir grūti izdarāms. Taču Latvijas apceļošanu varam sākt ar pilsētu vai novadu apmeklēšanu, kur katrs savus viesus pārsteigs ar pavisam ko citu. Pilis, muzeji, skatu torņi, dabas takas, dabas objekti un vēl, un vēl. Viss, kas tev jādara, – jāizlemj, uz kuru Latvijas pusi doties šoreiz.

Lai tev nebūtu lieki jālauza galva, šoreiz ''Tūrisma Gids'' no sava rakstu arhīva ir izcēlis vairākus brīvdienu maršrutus vien nelielā daļiņā Latvijas pilsētu un novadu. Iedvesmojies, lec auto un dodies iepazīt Latviju no jauna!

Ņemot vērā Covid-19 izplatību, "Tūrisma Gids" aicina rūpīgi izvērtēt nepieciešamību ceļot un apmeklēt publiskas vietas, kā arī, dodoties dabā, izmeklēt atbilstošāko pastaigu maršrutu, šajā laikā saudzējot gan sevi, gan citus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!